0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbazen diyorum şu forumdan bir arkadaşım olsa yanımda akranım. Gitsem yanına otursam derdimi anlatsam. O gelse takılsak. İki adım uzağımda olsa..Buyur gel dicem de kardeşim mesafe var.Vizeler bitse imkan olsa da görüşüp tanışsak.[emoji4] Asus Zenfone 2'den gönderildi.
bazen diyorum şu forumdan bir arkadaşım olsa yanımda akranım. Gitsem yanına otursam derdimi anlatsam. O gelse takılsak. İki adım uzağımda olsa..
Günaydın, sana emre'den kaç yıldır fayda yok değilmi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbazen diyorum şu forumdan bir arkadaşım olsa yanımda akranım. Gitsem yanına otursam derdimi anlatsam. O gelse takılsak. İki adım uzağımda olsa..Asus Zenfone 6 - Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın, sana emre'den kaç yıldır fayda yok değilmi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbazen diyorum şu forumdan bir arkadaşım olsa yanımda akranım. Gitsem yanına otursam derdimi anlatsam. O gelse takılsak. İki adım uzağımda olsa..Asus Zenfone 6 - TapatalkGünaydın yok abi yok. Tamam uzak yerlerde oturuyoruzda her seferinde bi bahane..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi