0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ve sonunda istanbula gelebildim. Ataturk havalimani acayip kalabalikdi. Yolda da epey trafik vardi. Kibrisin gozunu seveyimSent from my iPhone using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVe sonunda istanbula gelebildim. Ataturk havalimani acayip kalabalikdi. Yolda da epey trafik vardi. Kibrisin gozunu seveyimSent from my iPhone using TapatalkYarın hafta sonu ya havalarda güzel millet geziyordur. Bende Neşet Ertaş müzikleri eşliğinde yemek yiyordum. Ne iştah kaldı nede başka bişey..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBu saatte ne yemegi dikkat et rahatsiz etmesin Huseyin
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVe sonunda istanbula gelebildim. Ataturk havalimani acayip kalabalikdi. Yolda da epey trafik vardi. Kibrisin gozunu seveyimSent from my iPhone using TapatalkYarın hafta sonu ya havalarda güzel millet geziyordur. Bende Neşet Ertaş müzikleri eşliğinde yemek yiyordum. Ne iştah kaldı nede başka bişey..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aman yine de dikkat et gece yagli yeme pek zarar gorursun.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAman yine de dikkat et gece yagli yeme pek zarar gorursun.. Sent from my iPhone using TapatalkYok yağlı değil peynir zeytin domates vs..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiCanim cekdi bende yiyip yatayim bari [emoji3][emoji3] hadi afiyet olsun Allah rahatlik versin
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAman yine de dikkat et gece yagli yeme pek zarar gorursun.. Sent from my iPhone using TapatalkYok yağlı değil peynir zeytin domates vs..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Izmirdekiler bi bakin Sent from my iPhone using Tapatalk
Bütün gün bisikletle şehri gezip akşamına bide başağrısı ve yorgunluk.Narkoz olcak direk uykuya geçicem bütün ağrılar biticek ne güzel olur.Uzun zamandır bisiklet kullanmiyodum iyiki kullanmıyormuşum, arabanin gözünü seveyim.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBütün gün bisikletle şehri gezip akşamına bide başağrısı ve yorgunluk.Narkoz olcak direk uykuya geçicem bütün ağrılar biticek ne güzel olur.Uzun zamandır bisiklet kullanmiyodum iyiki kullanmıyormuşum, arabanin gözünü seveyim.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Ahahah geçmiş olsun. Bende bunu yokuş çıkarken dedim bugün..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAga ben kendime kızıyorum arabayı niye getirmedim buraya diye.Lazim oluyor rent a carin kapısına gitmek istemiyorum Antalyaya falan gidicem bakalım nasıl olcak.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBütün gün bisikletle şehri gezip akşamına bide başağrısı ve yorgunluk.Narkoz olcak direk uykuya geçicem bütün ağrılar biticek ne güzel olur.Uzun zamandır bisiklet kullanmiyodum iyiki kullanmıyormuşum, arabanin gözünü seveyim.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Ahahah geçmiş olsun. Bende bunu yokuş çıkarken dedim bugün..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBütün gün bisikletle şehri gezip akşamına bide başağrısı ve yorgunluk.Narkoz olcak direk uykuya geçicem bütün ağrılar biticek ne güzel olur.Uzun zamandır bisiklet kullanmiyodum iyiki kullanmıyormuşum, arabanin gözünü seveyim.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Ahahah geçmiş olsun. Bende bunu yokuş çıkarken dedim bugün..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAga ben kendime kızıyorum arabayı niye getirmedim buraya diye.Lazim oluyor rent a carin kapısına gitmek istemiyorum Antalyaya falan gidicem bakalım nasıl olcak.Toplu taşıma HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSen de mi bisiklet kullandın bugün?Cümleden öyle bi anlam çıkardım.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBütün gün bisikletle şehri gezip akşamına bide başağrısı ve yorgunluk.Narkoz olcak direk uykuya geçicem bütün ağrılar biticek ne güzel olur.Uzun zamandır bisiklet kullanmiyodum iyiki kullanmıyormuşum, arabanin gözünü seveyim.Asus Zenfone 2'den gönderildi.Ahahah geçmiş olsun. Bende bunu yokuş çıkarken dedim bugün..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAga ben kendime kızıyorum arabayı niye getirmedim buraya diye.Lazim oluyor rent a carin kapısına gitmek istemiyorum Antalyaya falan gidicem bakalım nasıl olcak.Toplu taşıma HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O yokuşlar arabasizken ne uzun geliyor adama be.daha genç yaşımızda ihtiyarladık.Şu sigarayi birakmam lazım kardeşim.Asus Zenfone 2'den gönderildi.
Bu arada sinav nasil gecmis Huseyin?Sent from my iPhone using Tapatalk