0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı akşamlar FO ailesi. Şu cümleyi tam anlayamadım çevirebilecek var mı?''We often think that the way a person behaves when we first meet him/her is the way he behaves all the time.''
Günaydın. Bugün 19 mayıs kaçamağı yapıyoruz ailecek HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hava sıcak yap tabi oh sefaniz olsunLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Bugün 19 mayıs kaçamağı yapıyoruz ailecek HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHava sıcak yap tabi oh sefaniz olsunLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın. Bugün 19 mayıs kaçamağı yapıyoruz ailecek HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTapatalkHadi görüşürüzHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@seyiddelice için cevap vakti Cümleten günaydın 19 Mayıs kutlu olsun.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı akşamlar FO ailesi. Şu cümleyi tam anlayamadım çevirebilecek var mı?''We often think that the way a person behaves when we first meet him/her is the way he behaves all the time.''Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap@seyiddelice için cevap vakti Cümleten günaydın 19 Mayıs kutlu olsun.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı akşamlar FO ailesi. Şu cümleyi tam anlayamadım çevirebilecek var mı?''We often think that the way a person behaves when we first meet him/her is the way he behaves all the time.''TapatalkYarına sınavım var bekliyorum çeviriyi.
Biz sık sık yol bir kişinin ilk onu karşılamak zaman / onu o her zaman davranır yoludur davranır düşünüyorum.Google translate istifa etti Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap@seyiddelice için cevap vakti Cümleten günaydın 19 Mayıs kutlu olsun.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHayırlı akşamlar FO ailesi. Şu cümleyi tam anlayamadım çevirebilecek var mı?''We often think that the way a person behaves when we first meet him/her is the way he behaves all the time.''TapatalkYarına sınavım var bekliyorum çeviriyi. Tapatalk
İyi geceler. Bir gün daha kazasız belasız bitti.Tapatalk