0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler acil yardım. Uzun yola çıkıyorum yarın sabah. 5 kişi + full bagaj lastikleri kaç basayım yine 32 mi ? Ebat 205/55 16HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBeyler acil yardım. Uzun yola çıkıyorum yarın sabah. 5 kişi + full bagaj lastikleri kaç basayım yine 32 mi ? Ebat 205/55 16HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHayırlı yolculuklar Kaç km yol?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBeyler acil yardım. Uzun yola çıkıyorum yarın sabah. 5 kişi + full bagaj lastikleri kaç basayım yine 32 mi ? Ebat 205/55 16HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHayırlı yolculuklar Kaç km yol?Yarın akşam 6 gibi çıkıyorum yaklaşık 760 km ordan dönüşte pazartesi öğleden önce 10 gibi. Yaklaşık 3 gün 1.500 kmHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiGüzel yol kardeşim umarım zevkli geçer.Tek şoförsen dikkat et yorulduğunda ve yol monotonlastiğinda heyecan yaraticak biseyler yap veya yüzünü soğuk suyla yika.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBeyler acil yardım. Uzun yola çıkıyorum yarın sabah. 5 kişi + full bagaj lastikleri kaç basayım yine 32 mi ? Ebat 205/55 16HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHayırlı yolculuklar Kaç km yol?Yarın akşam 6 gibi çıkıyorum yaklaşık 760 km ordan dönüşte pazartesi öğleden önce 10 gibi. Yaklaşık 3 gün 1.500 kmHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi