0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2006da aldığım klima bir kere bile sogutmadi aradım servisi çağırdım. Yanan bir parça değiştirdi sogutmamasida yanlış montajdanmis güldüm eleman kabloların yerini değiştirince soğuk üfledi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Markası ne?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2006da aldığım klima bir kere bile sogutmadi aradım servisi çağırdım. Yanan bir parça değiştirdi sogutmamasida yanlış montajdanmis güldüm eleman kablolarin yerini değiştirince soğuk üfledi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTapatalk
2006da aldığım klima bir kere bile sogutmadi aradım servisi çağırdım. Yanan bir parça değiştirdi sogutmamasida yanlış montajdanmis güldüm eleman kablolarin yerini değiştirince soğuk üfledi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapMarkası ne?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2006da aldığım klima bir kere bile sogutmadi aradım servisi çağırdım. Yanan bir parça değiştirdi sogutmamasida yanlış montajdanmis güldüm eleman kablolarin yerini değiştirince soğuk üfledi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTapatalkArçelik HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim klima da gelecek bakalım bekliyoz cumartesi dediler getiremediler pazartesi dediler hadi hayırlısı. Dükkanda buharlaşıyoruz. Kim daha önce yok olacak diye bahse girdik.
Bu yağmur iyi geldi.Tapatalk