0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın dün daha soğuktu bugün biraz iyi dündenAvea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dehşet trafik var gelde iş yapAvea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Babam kızdı sizinle uğraşamıcam dedi. Gitti bilgisayar aldı kendine. Adamın yaptığı atar bile değişik
Hahahahhahahah Hüseyin bu iyiydi bak Günaydın cümletenLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBabam kızdı sizinle uğraşamıcam dedi. Gitti bilgisayar aldı kendine. Adamın yaptığı atar bile değişik Tapatalk
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahhahahah Hüseyin bu iyiydi bak Günaydın cümletenLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBabam kızdı sizinle uğraşamıcam dedi. Gitti bilgisayar aldı kendine. Adamın yaptığı atar bile değişik TapatalkGünaydın abi. Gündüzleri ben alıyorum. Farktmisindir. Bu arada kendi bilgisayarım zar zor ayakta duruyordu. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Format kurtarmıyor mu?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahahahhahahah Hüseyin bu iyiydi bak Günaydın cümletenLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBabam kızdı sizinle uğraşamıcam dedi. Gitti bilgisayar aldı kendine. Adamın yaptığı atar bile değişik TapatalkGünaydın abi. Gündüzleri ben alıyorum. Farktmisindir. Bu arada kendi bilgisayarım zar zor ayakta duruyordu. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTapatalk
Iyi Pazarlar. Bugün inceleme yazısı gelecek mi ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapIyi Pazarlar. Bugün inceleme yazısı gelecek mi ?HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiZor Hüseyin. Telaşe bitsin hele. Durumları biliyorsun.Tapatalk