0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamunaleykümDONUYORUK
sobayı yak sobayıLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapselamunaleykümDONUYORUK
Günaydın.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın Hüseyin, İzmir'de hava nasıl? Sis varmı orada da?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın Hüseyin, İzmir'de hava nasıl? Sis varmı orada da?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSabah ilk saatlerde şiş vardı. Ayaz burası. Bi dışarı çıktım da dondum. Sabah buzlanmadan belediye otobüsü devrilmiş. Onun haberini arıyorumHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun. Haberlere çıkmadı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın Hüseyin, İzmir'de hava nasıl? Sis varmı orada da?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiSabah ilk saatlerde şiş vardı. Ayaz burası. Bi dışarı çıktım da dondum. Sabah buzlanmadan belediye otobüsü devrilmiş. Onun haberini arıyorumHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tünaydın arkadaşlar... Yoğun yorucu, uykusuz, nispeten soğuk bir günden merhaba sizlere [emoji42] [emoji52] [emoji1] Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildi
Vallaha sayın yönetim ya... Akşam olsun da yatalım... [emoji42] Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildi