0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada konu ile alakası yok ama bana bir ceket ile kışı geçirirsin, kar görmezsin, buz neymiş onu bilmezsin izmirde diyenlere... Buradan en samimi dileklerimi sunuyorum!!! Elektrik yok, donuyorum!!!!! Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu arada konu ile alakası yok ama bana bir ceket ile kışı geçirirsin, kar görmezsin, buz neymiş onu bilmezsin izmirde diyenlere... Buradan en samimi dileklerimi sunuyorum!!! Elektrik yok, donuyorum!!!!! Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildiKonuş abi konuş!.. İzmir'in soğuğu kötü olur..
İzmir seni beklemiş Emrah Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu arada konu ile alakası yok ama bana bir ceket ile kışı geçirirsin, kar görmezsin, buz neymiş onu bilmezsin izmirde diyenlere... Buradan en samimi dileklerimi sunuyorum!!! Elektrik yok, donuyorum!!!!! Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildi
Cümleten günaydın. Dondurucu soğuklara dikkat edin. Gerçekten dışarıda hava çok kötü. Yüz felci riski var.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten günaydın. Dondurucu soğuklara dikkat edin. Gerçekten dışarıda hava çok kötü. Yüz felci riski var.Abi izmir kar kıyamet... Bir daha bana ceket mevzusunu açan arkadaşları yad ediyorum huzurlarınızda... [emoji5] Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildi
Ben Hüseyin'i merak ediyorum kar yağmıyor diye üzülüyordu Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapCümleten günaydın. Dondurucu soğuklara dikkat edin. Gerçekten dışarıda hava çok kötü. Yüz felci riski var.Abi izmir kar kıyamet... Bir daha bana ceket mevzusunu açan arkadaşları yad ediyorum huzurlarınızda... [emoji5] Sony Xperia Z1 Compact ile gönderildi
Hulooog hulooog kar yağıyor..HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi yağıyor. Araba garajdaydi. Birazdan çıkarıp tur atıcam. Lastik tutarsa okula gidicem. 3 km okul yakın zaten.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gizli buzlanmaya dikkat et. Fazla sürat yapma, takip mesafesini uzun bırak.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi yağıyor. Araba garajdaydi. Birazdan çıkarıp tur atıcam. Lastik tutarsa okula gidicem. 3 km okul yakın zaten.HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İzmir Gaziemir&Buca 6. Sanayi HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi