0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
günaydın hayırlı işler hayırlı cumalar arkadaşlar
Günaydın Hayırlı cumalar
Bugün bi arkadaş geldi siz arabamı satiyosunuz dedi. Beye uğradığımı şaşırdım sana ne lazım dedim bende az daha Cenk'in c2yi satıyodum HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne alaka? Galerici gibi mi giyindin yoksa Hüseyin? Siyah pantolon, beyaz gömlek, boyunda zincir, elde tesbih falan? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBugün bi arkadaş geldi siz arabamı satiyosunuz dedi. Beye uğradığımı şaşırdım sana ne lazım dedim bende az daha Cenk'in c2yi satıyodum HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNe alaka? Galerici gibi mi giyindin yoksa Hüseyin? Siyah pantolon, beyaz gömlek, boyunda zincir, elde tesbih falan? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBugün bi arkadaş geldi siz arabamı satiyosunuz dedi. Beye uğradığımı şaşırdım sana ne lazım dedim bende az daha Cenk'in c2yi satıyodum HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiValla bende bilmiyorum abi. Öyle bu olay ikinci vaka oluyor. Birinci vakayi şu şekilde göstereyim HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi böyle garip garip sorular geliyor. Ne yapiyonuz siz araba satıp para mı kazanıyonuz , kazanmıyosanız niye yapiyonuz deli mi s**ti sizi 😂😂😂HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sabah nasıl kalktın