valla bize yanlış nasihat verdiler o zaman demekki. aman bilgisayar kullanıyorum de, aman yazılımları söyle

gittik, kışlada sordu komutan, bilgisayar kullanan varmı diye, el kaldırdık. Ondan sonra askerlik bitmek bilmedi. S1 senin S4 benim, Mal Saymanlığı derken askerlik bitince kışlanın envanter raporları başımda uçuşuyordu. Askerde en kral asker vasıfsız asker. Ben onu bunu bilmem. Eğitime gidersin, nöbet tutarsın. Çarşıya çıkarsın. Mis gibi. Ama yazıhanede olmak gerçekten beyin kası yaptırıyor. Tabi o işlerde vatani görev ama gerçekten yorucu. Ne diyelim, darısı yapmayanların başına. Kutsal görev.
bizde kantinde arkadaşlarla oturuyoduk. bi astsubay geldi. aranızda ehliyeti olan varmı dedi, bizim tertip zıpladı hemen bn varıp diye ,giderkende ellerini ovuşturarak ooohh iki araba kullanalım dedi. Gittiler. akşam tertip paçalar su içinde üstü başı rezil geldi. ne oldu tertip dedim. garajdaki bütün kamyonları yıkattılar aq. dedi. kırıldık gülmekten...
acemi birliğinde yaptılar bizdede onu millet atladı hemen el arabasıyla taş taşıyolardı en son
nasihatli gitmiştim allahtan atlamadım hiç bişeye