0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
S.aGünaydın herkeseBende hızlı trendeyim kocaeli ne araba almaya gidiyorum hayırlı olur inşallahLG-H870DS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın herkese
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın herkeseGünaydın. Sabah sabah Pazartesi'ye ekonomi haberleriyle başlamak kabus gibi oldu. Herşeye zam geliyor ve yüksek zamlar. Araba işini erteleyeceğim gibi görünüyor. Boş macera gibi gelmeye başladı.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapgünaydın herkeseGünaydın. Sabah sabah Pazartesi'ye ekonomi haberleriyle başlamak kabus gibi oldu. Herşeye zam geliyor ve yüksek zamlar. Araba işini erteleyeceğim gibi görünüyor. Boş macera gibi gelmeye başladı.valla abi benide korkutuyor zamlar kredide çekicem arabam olucak ama sıfır sosyal hayatla devam edicem
Haber konuları okudum elin yorum yazmaya gitmedi. Sindirip geliyorumHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Video'yu izledin mi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHaber konuları okudum elin yorum yazmaya gitmedi. Sindirip geliyorumHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapVideo'yu izledin mi? Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHaber konuları okudum elin yorum yazmaya gitmedi. Sindirip geliyorumHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiUzun boşluğum olmadı hep ,10-15 dkHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen. pısır patlatmalık oldu. oscara aday tanıtım yapmışız yow