0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başladım abi. HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
Selamlar arkadaşlar. işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır aranızda yoktum. nasılsınız
Hoşgeldin nerelerdesin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSelamlar arkadaşlar. işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır aranızda yoktum. nasılsınız ^^^^^^^^^^^^^^^^^
Aynen işler devam. sürekli aklımdasınız, bazen giriyorum siteye ama yazmaya fırsatım olmuyor. face de 3 yıl önceki buluşma fotolarını görünce fırsatta varken bi selam vereyim dedim. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHoşgeldin nerelerdesin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSelamlar arkadaşlar. işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır aranızda yoktum. nasılsınız ^^^^^^^^^^^^^^^^^
Bizde gidelim tekrar diyoruz, malum mevsimi şimdi. Ama bende arabamı sattım bir hayırsever götürür artık. Yolun düşermi buralara? Gelirsen görüşelim.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAynen işler devam. sürekli aklımdasınız, bazen giriyorum siteye ama yazmaya fırsatım olmuyor. face de 3 yıl önceki buluşma fotolarını görünce fırsatta varken bi selam vereyim dedim. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHoşgeldin nerelerdesin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSelamlar arkadaşlar. işlerimin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır aranızda yoktum. nasılsınız ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^