0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. Kendi kendini kandıracak halin yok. Belli ki anahtarcı bir işi becerememiş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2010 nisan tescili fluence priviliage aracim var kart anahtarli.3 gun once Aractan indigimde camlar acik kalmisti kart key in kapama tusunua 5sn basili tuttugumda camlar ve aynalar otomatik kapaniyordu.Bugun yedek anahtar yaptirmak icin anahyarciya gittigimde yedekleme yaptikdan sonra bu ozelligin ne asıl anahtarla ne de yedek anahtarla oldugunu gordum yani ozellik kayboldu.Anahtarci bu ozellik varmiydi,donanim yoksa olmaz,olsabile anlattiginiz gibi degil kapama tusunua 2 kez basmalisin o da olmadi yetkili firmadan ayrilma 3 usta ya sordu onlarda benzer seyler soyledi.Ancak ben arabami bildigimi ve anlattigim gibi kullandigimi soyledim ama anlasamadikSizden ricam bu ozelligi olan nisan 2010 tescilli pirivilage olan ve bu ozellik hakkinda bilgisi olqn varmi bu ozellik yoksa ben nasil kulliyordum nasil ispatlarim yalanci konumuna dustumSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEvet ama ozelliğimi geri getirmiyoSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAracınızda başka özellikler kayıp oldu mu ? Misal Follow me gibi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. Kendi kendini kandıracak halin yok. Belli ki anahtarcı bir işi becerememiş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2010 nisan tescili fluence priviliage aracim var kart anahtarli.3 gun once Aractan indigimde camlar acik kalmisti kart key in kapama tusunua 5sn basili tuttugumda camlar ve aynalar otomatik kapaniyordu.Bugun yedek anahtar yaptirmak icin anahyarciya gittigimde yedekleme yaptikdan sonra bu ozelligin ne asıl anahtarla ne de yedek anahtarla oldugunu gordum yani ozellik kayboldu.Anahtarci bu ozellik varmiydi,donanim yoksa olmaz,olsabile anlattiginiz gibi degil kapama tusunua 2 kez basmalisin o da olmadi yetkili firmadan ayrilma 3 usta ya sordu onlarda benzer seyler soyledi.Ancak ben arabami bildigimi ve anlattigim gibi kullandigimi soyledim ama anlasamadikSizden ricam bu ozelligi olan nisan 2010 tescilli pirivilage olan ve bu ozellik hakkinda bilgisi olqn varmi bu ozellik yoksa ben nasil kulliyordum nasil ispatlarim yalanci konumuna dustumSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEvet ama ozelliğimi geri getirmiyoSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. Kendi kendini kandıracak halin yok. Belli ki anahtarcı bir işi becerememiş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2010 nisan tescili fluence priviliage aracim var kart anahtarli.3 gun once Aractan indigimde camlar acik kalmisti kart key in kapama tusunua 5sn basili tuttugumda camlar ve aynalar otomatik kapaniyordu.Bugun yedek anahtar yaptirmak icin anahyarciya gittigimde yedekleme yaptikdan sonra bu ozelligin ne asıl anahtarla ne de yedek anahtarla oldugunu gordum yani ozellik kayboldu.Anahtarci bu ozellik varmiydi,donanim yoksa olmaz,olsabile anlattiginiz gibi degil kapama tusunua 2 kez basmalisin o da olmadi yetkili firmadan ayrilma 3 usta ya sordu onlarda benzer seyler soyledi.Ancak ben arabami bildigimi ve anlattigim gibi kullandigimi soyledim ama anlasamadikSizden ricam bu ozelligi olan nisan 2010 tescilli pirivilage olan ve bu ozellik hakkinda bilgisi olqn varmi bu ozellik yoksa ben nasil kulliyordum nasil ispatlarim yalanci konumuna dustumSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^
2010 nisan tescili fluence priviliage aracim var kart anahtarli.3 gun once Aractan indigimde camlar acik kalmisti kart key in kapama tusunua 5sn basili tuttugumda camlar ve aynalar otomatik kapaniyordu.Bugun yedek anahtar yaptirmak icin anahyarciya gittigimde yedekleme yaptikdan sonra bu ozelligin ne asıl anahtarla ne de yedek anahtarla oldugunu gordum yani ozellik kayboldu.Anahtarci bu ozellik varmiydi,donanim yoksa olmaz,olsabile anlattiginiz gibi degil kapama tusunua 2 kez basmalisin o da olmadi yetkili firmadan ayrilma 3 usta ya sordu onlarda benzer seyler soyledi.Ancak ben arabami bildigimi ve anlattigim gibi kullandigimi soyledim ama anlasamadikSizden ricam bu ozelligi olan nisan 2010 tescilli pirivilage olan ve bu ozellik hakkinda bilgisi olqn varmi bu ozellik yoksa ben nasil kulliyordum nasil ispatlarim yalanci konumuna dustumSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. Kendi kendini kandıracak halin yok. Belli ki anahtarcı bir işi becerememiş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2010 nisan tescili fluence priviliage aracim var kart anahtarli.3 gun once Aractan indigimde camlar acik kalmisti kart key in kapama tusunua 5sn basili tuttugumda camlar ve aynalar otomatik kapaniyordu.Bugun yedek anahtar yaptirmak icin anahyarciya gittigimde yedekleme yaptikdan sonra bu ozelligin ne asıl anahtarla ne de yedek anahtarla oldugunu gordum yani ozellik kayboldu.Anahtarci bu ozellik varmiydi,donanim yoksa olmaz,olsabile anlattiginiz gibi degil kapama tusunua 2 kez basmalisin o da olmadi yetkili firmadan ayrilma 3 usta ya sordu onlarda benzer seyler soyledi.Ancak ben arabami bildigimi ve anlattigim gibi kullandigimi soyledim ama anlasamadikSizden ricam bu ozelligi olan nisan 2010 tescilli pirivilage olan ve bu ozellik hakkinda bilgisi olqn varmi bu ozellik yoksa ben nasil kulliyordum nasil ispatlarim yalanci konumuna dustumSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEvet ama ozelliğimi geri getirmiyoSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAracınızda başka özellikler kayıp oldu mu ? Misal Follow me gibiFollow me neydi kiSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. Kendi kendini kandıracak halin yok. Belli ki anahtarcı bir işi becerememiş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2010 nisan tescili fluence priviliage aracim var kart anahtarli.3 gun once Aractan indigimde camlar acik kalmisti kart key in kapama tusunua 5sn basili tuttugumda camlar ve aynalar otomatik kapaniyordu.Bugun yedek anahtar yaptirmak icin anahyarciya gittigimde yedekleme yaptikdan sonra bu ozelligin ne asıl anahtarla ne de yedek anahtarla oldugunu gordum yani ozellik kayboldu.Anahtarci bu ozellik varmiydi,donanim yoksa olmaz,olsabile anlattiginiz gibi degil kapama tusunua 2 kez basmalisin o da olmadi yetkili firmadan ayrilma 3 usta ya sordu onlarda benzer seyler soyledi.Ancak ben arabami bildigimi ve anlattigim gibi kullandigimi soyledim ama anlasamadikSizden ricam bu ozelligi olan nisan 2010 tescilli pirivilage olan ve bu ozellik hakkinda bilgisi olqn varmi bu ozellik yoksa ben nasil kulliyordum nasil ispatlarim yalanci konumuna dustumSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEvet ama ozelliğimi geri getirmiyoSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAracınızda başka özellikler kayıp oldu mu ? Misal Follow me gibiFollow me neydi kiSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi05522098797 caldirirmisin bi konusalimSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKimseye birşey ispatlamak zorunda değilsin. Kendi kendini kandıracak halin yok. Belli ki anahtarcı bir işi becerememiş.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap2010 nisan tescili fluence priviliage aracim var kart anahtarli.3 gun once Aractan indigimde camlar acik kalmisti kart key in kapama tusunua 5sn basili tuttugumda camlar ve aynalar otomatik kapaniyordu.Bugun yedek anahtar yaptirmak icin anahyarciya gittigimde yedekleme yaptikdan sonra bu ozelligin ne asıl anahtarla ne de yedek anahtarla oldugunu gordum yani ozellik kayboldu.Anahtarci bu ozellik varmiydi,donanim yoksa olmaz,olsabile anlattiginiz gibi degil kapama tusunua 2 kez basmalisin o da olmadi yetkili firmadan ayrilma 3 usta ya sordu onlarda benzer seyler soyledi.Ancak ben arabami bildigimi ve anlattigim gibi kullandigimi soyledim ama anlasamadikSizden ricam bu ozelligi olan nisan 2010 tescilli pirivilage olan ve bu ozellik hakkinda bilgisi olqn varmi bu ozellik yoksa ben nasil kulliyordum nasil ispatlarim yalanci konumuna dustumSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi^^^^^^^^^^^^^^^^^Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEvet ama ozelliğimi geri getirmiyoSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiAracınızda başka özellikler kayıp oldu mu ? Misal Follow me gibiFollow me neydi kiSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi05522098797 caldirirmisin bi konusalimSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiMüsayit olunca konuşalım.
Günaydın herkeseSM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sivil polismiymiş beyaz arabadaki?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi