0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi benim kullandığım ürün bunun aynısı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFarklı versiyoyonu var kafası oynuyormuş. Ama kullanmadım. Yorumları okuyabilirsinLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAma mıknatısına güvenemiyorsan bu tarz bir üründe var. Bu ürünün şöyle bir dez avantajını gördüm yandan kavradığı için ses açma-kısma ve güç düğmelerine basıyor.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNot: Tüm ürünler havalandırma menfezine uygun modeller.Çok teşekkür ederim.Seçenek fazla olunca kararsız kalmıştım.Nedense mıknatıslı olanlara pek güvenemiyorum.Herhalde son linkteki ürünü seçeceğim.Bu site kapıda ödeme imkanı sunuyor mu? ben hep kartla aldım bilmiyorum.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAbi benim kullandığım ürün bunun aynısı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFarklı versiyoyonu var kafası oynuyormuş. Ama kullanmadım. Yorumları okuyabilirsinLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAma mıknatısına güvenemiyorsan bu tarz bir üründe var. Bu ürünün şöyle bir dez avantajını gördüm yandan kavradığı için ses açma-kısma ve güç düğmelerine basıyor.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNot: Tüm ürünler havalandırma menfezine uygun modeller.Çok teşekkür ederim.Seçenek fazla olunca kararsız kalmıştım.Nedense mıknatıslı olanlara pek güvenemiyorum.Herhalde son linkteki ürünü seçeceğim.Bu site kapıda ödeme imkanı sunuyor mu?
Abi benim kullandığım ürün bunun aynısı.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFarklı versiyoyonu var kafası oynuyormuş. Ama kullanmadım. Yorumları okuyabilirsinLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAma mıknatısına güvenemiyorsan bu tarz bir üründe var. Bu ürünün şöyle bir dez avantajını gördüm yandan kavradığı için ses açma-kısma ve güç düğmelerine basıyor.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNot: Tüm ürünler havalandırma menfezine uygun modeller.
Günaydın HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sınav nasıl geçti?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGünaydın HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi