0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tüm kontroller yapılsın mail atıcaklar daha işlem bitmedi.Emrah Abinin dediği oldu Ar-Ge lik olduk Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTüm kontroller yapılsın mail atıcaklar daha işlem bitmedi.Emrah Abinin dediği oldu Ar-Ge lik olduk Tapatalk aracılığı ile gönderildi Tutanak senin işine yarayabilir. Allah muhtaç etmesin ama, lastiklerdeki bu sıkıntıdan dolayı, kaporta bile çizilse üzülürüm
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTüm kontroller yapılsın mail atıcaklar daha işlem bitmedi.Emrah Abinin dediği oldu Ar-Ge lik olduk Tapatalk aracılığı ile gönderildi Tutanak senin işine yarayabilir. Allah muhtaç etmesin ama, lastiklerdeki bu sıkıntıdan dolayı, kaporta bile çizilse üzülürümExper de öyle dedi zaten biz yine de size öyle bir mail atıcaz süreç bittikten sonra elinizde bulunsun dedi şuanda süreç devam ediyor sonuçta Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hah tamam! Aferin adama! Takdir edilecek bir davranış. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTüm kontroller yapılsın mail atıcaklar daha işlem bitmedi.Emrah Abinin dediği oldu Ar-Ge lik olduk Tapatalk aracılığı ile gönderildi Tutanak senin işine yarayabilir. Allah muhtaç etmesin ama, lastiklerdeki bu sıkıntıdan dolayı, kaporta bile çizilse üzülürümExper de öyle dedi zaten biz yine de size öyle bir mail atıcaz süreç bittikten sonra elinizde bulunsun dedi şuanda süreç devam ediyor sonuçta Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Hahhahha yakında ayakları çıkıp kaçacak bende lastiksiz kalcam diye korkuyorum zaten Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Valla bilemiyorum artık lastik değil bakteri sanki birşeyler yapıyor canı sıkıldıkça bakalım ne olucak Tapatalk aracılığı ile gönderildi