50 TL’lik alışveriş yap, Mercedes-Benz Vito Tourer kazanma şansı yakala

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deltafx

  • Tanışma Üyeliği
  • *
    • İleti: 76
    • Puan +0/-2
    • Cinsiyet:Bay
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: barış toprak
  • Marka: mercedes
  • Model: 2009
  • Model Yılı: 2009
  • Yakıt Tipi: Benzin
Shopping Fest’te 50 TL’lik alışveriş yapan, Mercedes-Benz Vito Tourer kazanma şansına sahip olacak
•   Mercedes-Benz Türk yeni Vito Tourer ile alışveriş tutkunlarını İstanbul Shopping Fest’te bir araya getiriyor.
•   Mercedes-Benz Türk, 6 – 28 Haziran 2015  tarihleri arasında gerçekleşecek olan İstanbul Shopping Fest’e sunduğu destekle katılımcıların alışveriş keyfini artırıyor.
•   Mercedes-Benz Türk’ün sponsorluğu kapsamında, bu yıl beşinci yaşını kutlayan İstanbul Shopping Fest’te kredi kartı veya banka kartıyla 50 TL’lik alışveriş yapanlar arasından 1 kişiye Mercedes-Benz Vito Tourer hediye edilecek.
Mercedes-Benz Türk, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla yaptığı çalışmalar ve düzenlediği organizasyonlara bir yenisini daha ekleyerek İstanbul Shopping Fest’e hafif ticari araçları ile sponsor oluyor.
İstanbul’un zengin tarihi geçmişini, kültürünü, mutfak sanatını, alışveriş ve eğlenceyle buluşturan ve bu yıl 6-28 Haziran 2015 tarihleri arasında beşinci kez düzenlenecek olan “İstanbul Shopping Fest”te alışveriş, Mercedes-Benz Türk’ün sürpriziyle daha da keyifli hale gelecek.
İstanbul Shopping Fest katılımcılarına Mercedes-Benz Vito Tourer kazanma şansı
İstanbul Shopping Fest’te 23 gün süresince kredi kartı veya banka kartıyla 50 TL’lik alışveriş yapan herkes, festival için düzenlenen özel kampanyaya katılmaya hak kazanacak.
Çekilişte kazananlar arasından bir kişiye Mercedes-Benz Vito Tourer hediye edilecek. Özellikle geniş ailelerin tercihi olan Mercedes-Benz Vito Tourer, yakından incelemek isteyenler için de, Shopping Fest boyunca Mall of Istanbul, Istinye Park ve Meydan AVM’de sergilenecek.
Tufan Akdeniz: “Doğru bir işbirliği başlattık”
Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Türkiye Müdürü Tufan Akdeniz:  “İstanbul Shopping Fest’in sponsoru olmaktan dolayı gururlu ve sevinçliyiz. Beşincisi düzenlenecek olan Shopping Fest’in bu yıl da İstanbul’a farklı bir renk katacağına inanıyoruz. Festival süresince sergileyeceğimiz Vito Tourer aracımızın ise, güvenlik, konfor, ekonomiklik ve kalite arayan geniş ailelerin gözdesi olacağını düşünüyoruz. Bu yüzden katılımcılara; artık ailenizle gideceğiniz alışverişlerin keyfini sürebilirsiniz çünkü yeni Vito ile birlikte -iki araba gidelim-  ve  -arabada yer var mı- dönemi kapanıyor, diyoruz. Tüm İstanbul Shopping Fest ziyaretçilerine keyifli alışverişler ve yeni Vito Tourer aracımıza sahip olabilmeleri için bol şans dilerim.” sözleriyle görüşlerini dile getirdi.
Mercedes-Benz Vito
Yeni Mercedes-Benz Vito, düşük ilk satın alma maliyeti, yakıt ekonomisi, yüksek kalite standartları ve farklı kullanım alanlarına hitap eden geniş ürün yelpazesi ile kendi segmentinin en iddialı markası konumunda bulunuyor. Artırılan güvenlik donanımları, geliştirilen motor ve şanzımanları ile dikkat çeken Vito, düşürülen emisyon değerleri ve 100 km’de 5,7 lt’ye varan yakıt tüketimi ile kendi segmentinin en ekonomik aracı
Yeni Vito, geniş ailelerin kullanımı için tasarlanan 9 kişilik aile aracı Vito Tourer ve Vito Select’in yanı sıra hem iş hem aile kullanımı için ideal Mixto, Kombi ve sadece yük taşımacılığı için sunulan Panelvan araçları ile geniş bir ürün yelpazesine sahip. 



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33