• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Kullandığınız Aracı Tanıtınız »
  • 2007 de bıraktıgım 2 tekere tekrar dönüş yapım

2007 de bıraktıgım 2 tekere tekrar dönüş yapım

Hakan34 · 36 · 8991
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2 3   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MaCReM

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +66/-0
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: 2007 de bıraktıgım 2 tekere tekrar dönüş yapım
Yanıtla #30 : 17 Nisan 2015, 08:51
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Hayırlı olsun biz motorluları farkediyoruz ama motorlular bizi farketmiyor. Trafikte aniden sağımdan geçince Aklım çıkıyor inip dövesim geliyor.
Kesinlikle katılıyorum bende motorsikletleri çok severim gayet keyifli bir araç ama motorsiklet sürücüsü bas bas bağırıyor bizi taşıtdan saymıyorlar diye bence bunu izlenimi kendileri yapıyorlar niye diyeceksiniz adam iki arabanın ortasından şerit çizgisinden geliyor mesela eğer sen bi motorlu taşıt isen her araç gibi şeritin içinde gideceksin şundan iki sene önce bi motorcuyu yere sermiştim arabayla bir bakıma üzüldüm bir bakımada iyi oldu diyesim geldi ne yalan  söyleyeyim olay söyle oldu ana caddede gidiyorum arabamla motorsiklet de benim arabanın sağ stopun o hizada arabayla kaldırım arasında geliyormus ya sen taşıtsin sonuçta devlet bu araçtır demiş ruhsat vermiş ben şeritde gidiyorsam sende gitmek zorundasın neyse daha sonra bunun farlarida yanmıyordu sağa sokağa dönecektim bende verdim sinyali baktım yinede sağ aynaya kimseyi göremedim döndüm havada karanlıkti zaten dönmem ile vurması bir oldu indim hemen arabadan birde baktım ki adamın kaski yerde gidiyor onu da takmamis zaten motorda asılıymis öyle düşmüş baktım sonra birşeyleri yok dedim hastaneye gotureyim sizi dedim iki kişilerdi yok iyiyiz dediler bir kaç hareket yaptırdım onlara varmı bir sorun sıkıntı diye çok şükür birsey olmadı yani işin özü su ki bazı motorsiklet sürücüleri varki hakkaten helal olsun aynı araba nasıl ise onlarda öyle gidiyorlar yollarda şeritlerinde makas atmadan adam gibi gidiyorlar öyle olduğunda herkes saygı duyar ama gidipte böyle ne şerit bilen ne kural bilen motor sürücüleri kesinlikle araçlardan saygı beklemesin en azından benden beklemesin

Samsung Note 3 Cihazımdan Tapatalk ile Gönderildi

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #31 : 17 Nisan 2015, 09:53
Motorculardan baya dertli varmış :D şimdi bende yazacağım Hakan bey kızmasın ama var işte malesef, bu sabah kalabalık bir kavşakta kırmızı ışıkta beklerken, bir motosiklet sağımızdan direk karşıya geçti. Allah'tan yan yollardan gelen araba sayısı azalmıştı, aralardan sıvıştı. :) Allah akıl fikir versin :) Tabi hepsi bir değil, birileri bu işin şakasının olmadığını bu haylazlara anlatmalı

Çevrimdışı Hakan34

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +11/-0
  • Forum Hyundai
  • Ad Soyad: Hakan
  • Marka: Suzuki
  • Model: GSXR-1000 k8
  • Model Yılı: 2008
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #32 : 17 Nisan 2015, 14:28
ARkadaşlar tabi ben motora biniyorum diye evet biz motorcular herşeyi düzgün yapıyoruz araç sürücüleri hatalı demiyorum.
Daha önce de yazdım motorsiklet kazalarının %40 ı aracın sağından geçerken bir okadar da şerit takip etmeden şerit çigisinden giderken geri kalanları da aşırı ve kontrolsüz hız dan kaynaklanıyor.

Nasıl ki araçlar için bir takip mesafesi zorunluluğu var aynı kural motor içinde geçerli Benim önümde giden aracı hızımın yarısı kadar mesafede takip etmem gerekiyor.

Tabiki özellikle kurye olarak nitelendirdiğimiz arkadaşlar bunları hiç önemsemiyor.

bende şunu biliyorum bir motor benim aracımın sağından geçerken farketmedim ve sağa dönüş için direksiyonu kırdım motoru aldım altıma , Adam düştü kaldırıma kafasını vurdu ve vefat etti. işte burada haklı olan araç sürücüsü de olsa bir insanın canından olması yüzünden aylarca cezaevinde kalabilirsiniz yıllarca mahkeme mahkeme koşabilirsiniz. O yüzden diyorum her dönüşte en azından kendi emniyetiniz için bir kez daha dikiz aynasına bakın. Bunun vijdani yönünü hiç söylemiyorum bile. Bu hataları yapan araçları da TV lerde izliyoruz makas atan serserileri görüyoruz. Nasıl ki Tüm araç şoförleri ile bunları aynı tutmuyorsak tüm motorcular da serseri değildir. Ve bu tip olayların başımıza gelmemesi için en azından biz üstümüze düşeni yapalım takdir Allahın.
Siz Bizden Fazla yaşayabilirsiniz ama biz sizden bir başka yaşarız.

Çevrimdışı Hakan34

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +11/-0
  • Forum Hyundai
Yanıtla #33 : 17 Nisan 2015, 14:30
En çok yaşananların toplandıgı bir video paylaşmak istiyorum

Bırakın başkalarını kendi emniyetiniz için dikkat edin.

Çevrimdışı Hakan34

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +11/-0
  • Forum Hyundai
Yanıtla #34 : 17 Nisan 2015, 14:34
Bizde ehliyet eğitimlerinde bunlar gösterilip anlatılmıyor sadece teorik sonra arabayı yada motoru kaldırıp kullanana ehliyetini alıyor. Olması gereken en çok yaşanan kaza çeşitlerini insanlara anlatsak videoları izletsek ve o insanlar araç kullanırken bunlara dikkat etse günlük yaşanan kazalar en az %50 azalır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #35 : 17 Nisan 2015, 14:48
En sık yaşanan kazalar, kontrolsüz dönüşler. Ayrıca sinyal vermeden şerit değiştirmek. Burada asıl mesele motor sürücüsü yada otomobil sürücüsü değil. Temelinde anlayışsız insan faktörü var. İşaret vermeden şerit değiştirmek, muhtemel kaza riskini ikiye katlar. Eğer bir araç (otomobil, motor, kamyon vs) işaret vermeden dönüyorsa burada 2. şahsın hiçbir suçu yok. Ayrıca motosikletlerdeki gürültülü egzoz mantığını bu videoda daha iyi anlamış olduk. Her ne olursa olsun, hangi tip aracı kullanıyorsak kullanalım! Kurallara uyalım. Bu çok sıradanlaşmış bir uyarı olsa da bundan daha fazlasını söylemek güç.

En çok yaşananların toplandıgı bir video paylaşmak istiyorum

Bırakın başkalarını kendi emniyetiniz için dikkat edin.

• Yazdır
Sayfa: 1 2 3   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Kullandığınız Aracı Tanıtınız »
  • 2007 de bıraktıgım 2 tekere tekrar dönüş yapım

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.146 saniyede 40 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?