0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En beğendiğim parça ön farlar oldu.
Aradaki farka bak H100 ün siması değişmiş Maşallah biri 3'ü bir arada kahve, diğeri sade kahve gibi Allah kaza bela vermesin Maşallah. Demekki Antalya'lı sürücüler araçlarına gözü gibi bakıyorlar. Buradan onu anlıyorum.
aradaki fark bariz ortaya çıkıyor...öbür h100 de sade ama çok bakımlı...hoşuma gitti...Maşallah diyelim
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAradaki farka bak H100 ün siması değişmiş Maşallah biri 3'ü bir arada kahve, diğeri sade kahve gibi Allah kaza bela vermesin Maşallah. Demekki Antalya'lı sürücüler araçlarına gözü gibi bakıyorlar. Buradan onu anlıyorum. sağolasın Uğur abi...benim araç 2 senede çok değişti ama öbür h 100 yıllara meydan okuyor...2006 model ve hala sıfır gibi bakımlıdır...içinde bu hastalık olan herkes gözü gibi bakıyor araçlarına
Bakım ve özen olduktan sonra H100 daha çok yıllara meydan okur Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAradaki farka bak H100 ün siması değişmiş Maşallah biri 3'ü bir arada kahve, diğeri sade kahve gibi Allah kaza bela vermesin Maşallah. Demekki Antalya'lı sürücüler araçlarına gözü gibi bakıyorlar. Buradan onu anlıyorum. sağolasın Uğur abi...benim araç 2 senede çok değişti ama öbür h 100 yıllara meydan okuyor...2006 model ve hala sıfır gibi bakımlıdır...içinde bu hastalık olan herkes gözü gibi bakıyor araçlarına
merhaba...uzun bi aradan sonra yine biz geldik... alışverişte kapalı otoparkta tek kare fotoğraf çektim..fotoğraf makinem yanımda olmadığından foto net değil ama idare eder...
Mehmet kapalı garaj fotoğrafıda çok güzel çıkmış Maşallah. Allah kaza bela vermesin kardeşim. Hep hayırlı haberlerini almak isteriz Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapmerhaba...uzun bi aradan sonra yine biz geldik... alışverişte kapalı otoparkta tek kare fotoğraf çektim..fotoğraf makinem yanımda olmadığından foto net değil ama idare eder...
Biblo gibi maşallah...bakan dönüp bi kere daha bakıyordur Mehmet Kardeşim...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBiblo gibi maşallah...bakan dönüp bi kere daha bakıyordur Mehmet Kardeşim... eyvallah sağolasın...ehh biraz öyle oluyor abicim...
Taş bebek H100 Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBiblo gibi maşallah...bakan dönüp bi kere daha bakıyordur Mehmet Kardeşim... eyvallah sağolasın...ehh biraz öyle oluyor abicim...