Forumotomobil > Kullandığınız Aracı Tanıtınız

KARAKAÇAN :)

(1/74) > >>

izmir42:
Şimdilik kara kaçan diyorum daha lakap bulamadım. Neyse araba benim üzerimde yarın babama devredeceğim. Yaştan dolayı sigorta kasko çok çıktı. Sigortayı iptal ettirdik şuanlık sigortasız bu yüzden daha direksiyon başına geçemedim detayları biraz kullanıp yazıcağım.
Arabada gram boya değişen yok. Haliyle hasar kaydıda. Orjinal 132 binde. Mesaj atıp doğrulattım. Eksper raporuda  mevcut..
Araba 48 plakaydı. Satan mütayit beni sevmiş isme özel plaka istermisin şube müdürü tanıdık dedi olur dedim ama başında t harfi olacak Torbalıdayız burda plakalar öyle çıkar dedi. Hemen adres beyanında bulunduk adliyeden. Geldi arabayı devre devir ettik. Ordan trafik şubeye müdür bey sağolsun al listeden seç dedi Bağışsız :D Sigorta yapılması gerekiyordu yaptırdık. Sonrada işte aşamalar resimlerle..
Eski plakalar söküldü


Dosya hazırlanıp yeni plaka siparişi verildi


Plaka basımı ( İlk ve tek Hüseyin KUZUCU Farkıyla )

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap

Ve plakayı alıp evin yolunu tuttuk


Akşam evdeyiz


Şu görüntü gurur verici


Orda sıfırlamıştım 14 km geldikten sonraki yol bilgisayarı verileri

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap

Ekspertiz raporları















Mütayit amca sağolsun işcilerini pis üzerleriyle bindirmiş. Çamur ve acayip ter kokuyordu. Hali yıkama makinesiyle yıkadım kullandığım temizleyici Aspirin markası..
Öncesi




Sonrası




Detaylı temizik Sarımsı renk güneş ışığından kaynaklı normalı gri









Bonus



Bide yukardan bakalım mı ?


Hamit:
Hayırlı uğurlu olsun hüseyin. Rabbim kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Tekeriniz yere düz bassın. Kan akıtmışsınız çok iyi olmuş.

A.Z.H.A.

Uğur Geçkin:
hayırlı olsun üseyin allah kazasız belasız cezasız kullanmayı nasip etsin

FO-Admin:
Hüseyin öncelikle çok sevindiğimi bilmeni isterim. Araba konusunda uzunca bir süre yaşadığınız macera Clio, Bora derken en sonunda turnayı gözünden vurdunuz maşaAllah :) Arabanın temiz olmasına, değişen parçalarının ve boyalı olmamasına çok memnun oldum. Raporlar oldukça iyi. Karterden sızan yağ sanıyorum aks mili oringinden kaçırıyordur. Genelde oradan kaçak yapar. Onuda en kısa sürede yaptırırsınız. Bu arada plaka mevzusu çok güzle olmuş :D kucağına almışsın yavruyu :D :D :D :D :D

FO-Admin:
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yaphüseyinım tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. Opel ve Astra ailesine hosgeldın :)  :-5

--- Alıntı sonu ---

Opel kardeşliği :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Tam sürüme git