0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yağlama pasta yapmış çok para vermişsin kardeşim 150 liraya boyatılır iki tampon
Yaptığı rutuja bak. Parlattığı fara, bide bişyler taşımış pis üzeriyle binmiş. Şahşi işine kullanmış. 10 üzerinden 2. Oda tamponları iyi boyamış.Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
farlar için söyledik kavil kullan sıkıntı yaşama bide bu adam ustamıymış.kesin döverim ben bunu arabayı ahıra sokmus gibi.beş kuruş vermeseydin buna pis herif.gıcık oluyorum böylelerini usta yapanın...
Babam hesaplaşacakSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Yine parlatmışsın Hüseyin. Sen bunu bir daha o adama götürme kendin yap ne yapacaksan
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYine parlatmışsın Hüseyin. Sen bunu bir daha o adama götürme kendin yap ne yapacaksanTabiki abi..
Öyle diyorsun yine götürüyorsun Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYine parlatmışsın Hüseyin. Sen bunu bir daha o adama götürme kendin yap ne yapacaksanTabiki abi.. Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neyse kapatalım bu bahsi dostum telf. Tutucağı aldımSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNeyse kapatalım bu bahsi dostum telf. Tutucağı aldımSahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Hayırlı olsun nasıl birşey?Asus Zenfone 6 ile Tapatalk kullanılarak gönderildi