0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu arada palaka ne? Dilini esek arisi soksun
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbu arada palaka ne? Dilini esek arisi soksun abi falaka yazcakmis galiba eli sursmus
Tekrardan Hayırlı Olsun..
Beklmeyin arkadaş küstüm
Hayırlı uğurlu olsun bu arada kusura bakma sormak istedim 2008 model araba için 183 bin çok değil mi yani dizel arabada o kilometreler sıkıntılı diyorlar ondan sordum
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBeklmeyin arkadaş küstüm Ahahah tmm kusme kusmee gel buraya ))
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBeklmeyin arkadaş küstüm Ahahah tmm kusme kusmee gel buraya ))Kıyamaz bana ablamm şımardım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBeklmeyin arkadaş küstüm Ahahah tmm kusme kusmee gel buraya ))Kıyamaz bana ablamm şımardım Aha buda bemden hemsoma gardasima gelsin. Valla caktirma ama dediklerinin pek cogunu anlamadm insh kotu bisey yoktur Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBeklmeyin arkadaş küstüm Ahahah tmm kusme kusmee gel buraya ))Kıyamaz bana ablamm şımardım Aha buda bemden hemsoma gardasima gelsin. Valla caktirma ama dediklerinin pek cogunu anlamadm insh kotu bisey yoktur Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHahaha abla bunu Erzurumda yaşamayan anlamaz meşhurdur buralarda