ForumOtomobil.com Kuralları

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FO-Admin

  • Admin
  • *
    • İleti: 58,684
    • Puan +615/-17
    • Cinsiyet:Bay
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
1. Forumumuza üye olduktan sonra hemen mesaj yazmaya ve paylaşıma başlayabilirsiniz.
        a) İlk mesajınız TANIŞMA bölümünde olmalıdır.
        b) Sorularınıza tanışma mesajı yazdıktan sonra yanıt verilir.

2. Forumumuz da siyasi içerikli mesajlar yazılması yasaktır. Lütfen bu kurala uymaya özen gösteriniz.

3. a) Forumda kişi yada kişilere hakaret etmek, bir gruba,ırka,siyasi veya dini bir zümreye hakaret yasaktır. Her türlü hakaret içeren mesaj mod. ve admin tarafından kaldırılıp, hakaret içerikli mesajı yazan üye hakkında yönetim grubunun verdiği ceza (uzaklaştırma veya engelleme) uygulamaya konulur.
3. b) Bu website'de yayınlanan yorumlar üyelerin kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden FORUM OTOMOBİL veya Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap (.net, org) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

4. Bir bilgiyi paylaşırken, eğer alıntı yaparak bilgi paylaşıyorsanız fikir sahibinden izin alınmalıdır. Fikir sahibinden izin alındıktan sonra kaynak belirterek bilgi paylaşımı yapılır, veya fikir sahibinin kendisinden paylaşımda bulunması rica edilebilir.

5. Paylaştığınız konu, hangi bölüme uygun ise orada olmalıdır. Bu duruma forumotomobil.com düzeni ve arşivleme için dikkat edilmelidir.

6. Forumda genel ahlak kurallarına aykırı fotoğraf, resim, video, makale ve bilgi paylaşımı yasaktır.

7. Yazılan mesajlardan mesajı yazan üye sorumludur. Edep kurallarına aykırı ve çalıntı bilgi yayınlamak kullanıcının kendi sorumluluğundadır. Yönetim tarafından fark edilemeyeceğini düşünerek mesaj yazmalısınız.

8. Görsel kirliliğin engellenmesi ve konuların daha anlaşılır bir dille okunabilmesi için, imla kurallarına dikkat edilmesi ve gereksiz büyük puntolar kullanılmamalıdır.

9. Konu başlıklarına yazacağınız her mesaj, konu ile ilgili olmalıdır. Konunun dağılmaması ve forumun asıl amacı olan bilgi paylaşımına katkıda bulunmak için özenli davranılmalıdır.

10. Eğer forumda yaptığınız paylaşımlar, patentli, fikir hakkı kanunlarla güvence altına alınmış ise, bu bilgileri paylaşmadan önce fikir sahibinin yazılı iznini alınız.

11. Foruma üye olan kullanıcılar profil bilgilerinde asgari olarak adını,soyadını ve doğum yılını yazmalıdır. Kullanılan araç bölmününde, eğer üye otomobil sahibi ise doldurması gereklidir.

12. Forumlar bilgi paylaşımı içindir, bu sebeple bu forumda bulunan bilgileri başka mecralarda kaynak göstererek veya fikir sahibinden izin alarak paylaşmanızda hiçbir engel yoktur.

13. Forum etkinliklerinde içki kullanımı yasaktır. İçki kullanılacaksa bile bunu forumumuz adı altında gerçekleştirmek yasaktır. Bu şekilde hareket eden üyeler uyarı olmadan siteden süresiz uzaklaştırılacaklardır.

14. Forum içerisinde içki, sigara vb. ürünlerin reklamları, kullanıma teşvik edici mesajların yayınlanması yasaktır. Bu mesajların sahipleri ilk uyarıdan sonra siteden süresiz uzaklaştırılacaklardır.

15. Forum'da yazılan mesajlarda konu başlığında yada mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmayacaktır.

16. Forumotomobil.com sayfalarında kamu kurum ve kuruluşlarına hakarette bulunmak, kamu personelleri hakkında yaptığı görevi hakkında hakaret, mesnetli/mesnetsiz iftirada bulunmak yasaktır.

17. Forumotomobil.com web sitesi içerisinde reklamlar ücrete tabidir. Vereceğiniz reklam bedeline %18 KDV uygulanır ve firmanız adına fatura edilir. Usulsüz reklam, reklam amacı güden paylaşımlar, yazılan site linkleri uyarı yapılmaksızın kaldırılır.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33