Forum Otomobil, Otomobil Forumu

Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı => LPG ve CNG Dönüşümü => Konuyu başlatan: Y.E.P. - 27 Kasım 2013, 22:48

Başlık: Prins VSI2 Lpg Sistemi nedir?
Gönderen: Y.E.P. - 27 Kasım 2013, 22:48
VSI "Vapour Sequential Injection - Sıralı Enjeksiyon sistemi" piyasada bulunabilecek en gelişmiş LPG otogaz dönüşüm sistemidir. Yeni geliştirilmiş yazılım stratejisi ile kendi mükemmelliğini yenileyerek VSI 2-LPG sistemini de tüketicilerin beğenisine sunmuştur. VSI 2-LPG sistemiyle aracın benzin veya LPG ile sürüşünde bir fark yoktur.

VSI 2-LPG sistemi, dünyanın önde gelen enjektör üreticilerinden biri olan, kalitesi ve güvenliği ile sektörde sembolleşmiş ismi bulunan Japon Keihin Corp. tarafından Prins işbirliği ile geliştirilmiştir.

VSI 2-LPG sistemi "master-slave" kontrol yöntemiyle aracın kendi ECU’su ile tamamen entegre çalışır; ECU ile diyagnostik bilgisayarı (OBD)'nin uyumunu bozmaz, dolayısıyla sinyal emülasyonuna gerek duyulmaz.

Sistemin tüm parçaları LPG uygulamaları için dizayn edilmiş ve en sıkı teknik düzenlemelere uygun; en ciddi sertifikalara sahiptir. Parçaların kompakt dizaynı sayesinde montajları oldukça kolaydır.

Özel olarak hazırlanmış eşsiz diyagnostik yazılım optimum performans sağlanması ve emisyonların azaltılması için VSI 2-LPG sistemine ince ayar yapılabilmesine imkân verir.

Detaylı bilgi için www.prins.com.tr
Başlık: Ynt: Prins VSI2 Lpg Sistemi nedir?
Gönderen: FO-Admin - 27 Kasım 2013, 23:23
Teşekkürler Emrah bey.