Forum Otomobil, Otomobil Forumu

Otomobil Marka ve Modelleri => MITSUBISHI => Tüm Markalar => Markalara Göre Otomobiller => Mitsubishi Genel Konular => Konuyu başlatan: efedesign - 15 Şubat 2014, 15:36

Başlık: Mıtsubıshı I-MiEV G20 Zirvesinin Tek Aracı Oldu
Gönderen: efedesign - 15 Şubat 2014, 15:36
Mitsubishi Motors tarafından geliştirilerek dünyanın ilk seri üretilen %100 elektrikli aracı I-MiEV, G20 zirvesinde dünya liderlerini taşıdı.

(http://www.haberler.com/haber-resimleri/555/mitsubishi-i-miev-g20-zirvesinin-tek-araci-oldu-5030555_2914_o.jpg)

Mitsubishi Motors tarafından geliştirilerek dünyanın ilk seri üretime geçen, önce Japonya ardından Avrupa'da satışa sunulan ilk yüzde yüz elektrikli otomobil i-MiEV, 5-6 Eylül 2013 tarihleri arasında St. Petersburg'ta düzenlenen G20 zirvesinde Amerika Başkanı da dahil Dünya liderlerini taşıdı. Rusya Federasyonu, bu organizasyonda kullanmak için 70 adet Mitsubishi i-MiEV satın aldı.

Gelecek Otomobillerinin Öncüsü: i-MiEV

%100 elektrikle çalışması sayesinde, sıfır karbondioksit salınım oranı ile çevreciliğini kanıtlayan i-MiEV, şehir içi kullanım için kusursuz bir teknoloji ile donatılmış. Mitsubishi Motors'un patentli RISE gövde yapısına sahip i-MiEV, 6 hava yastığı, EBD destekli ABS, fren destek sistemi ve ASTC (Aktif denge ve çekiş sistemi) ile kullanıcısına maksimum güvenlik sağlıyor.

Mitsubishi i-MiEV geleceğin otomobillerine ışık tutacak tasarım özelliklerinin yanı sıra, günümüz otomobillerinin sunduğu tüm donanım özelliklerine de sahip. Mitsubishi i-MiEV, 130 km/s hıza ulaşarak şehir-içi kullanımda performans beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. Tek bir şarjla 160 km'lik yolu rahatlıkla alabiliyor. Muadil benzinli bir araç ile kıyaslandığında i-MiEV'in çok daha az sarfiyatı bulunuyor. Sıra dışı tasarımı, gelişmiş özellikleriyle otomobil dünyasında yeni bir dönemi başlatan i-MiEV, 4 kapılı ve 4 yolcu kapasitesine sahip.
Başlık: Ynt: Mıtsubıshı I-MiEV G20 Zirvesinin Tek Aracı Oldu
Gönderen: FO-Admin - 15 Şubat 2014, 21:35
Bagajda şarj aleti var mustafa :) bagajı unut :D


başarının sırrını bilmiyorum ama, başarısızlığın anahtarı herkesi memnun etmeye çalışmaktır