Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı > Offroad, Rally, Drag, Drift (Oto Spor)

Flat Foot nasıl yapılır? Powershift nedir?

(1/6) > >>

JuniorFalcon:
Flat Foot nasıl yapılır?

Flat Foot denilen taktik gazdan çekmeden anlık değişim.Yararlı olmadığını bildiğim halde 2 kere denedim tam yeri tam zamanında yapılınca gerçekten ivmelenme farkediyo :)


Powershift nedir?

Turbolu otomobillerde, vites geçişlerinde turbo devrini düşürmemek için ayağı gazdan çekmeden vites değiştirme işlemidir.

Arda Çeliktenli:
ben debriyaj kullanmadan değiştiriyorum vitesi. ama bak bunuda denemem lazım. o zaman gaza basılıyken debriyajı pompalıyor öylemi? taktiği nedir?

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yapaynen öyle çok işe yarıyor :) yaptığı zannedersem flat foot denilen taktik gazdan çekmeden anlık değişim.Yararlı olmadığını bildiğim halde 2 kere denedim tam yeri tam zamanında yapılınca gerçekten ivmelenme farkediyo :)

--- Alıntı sonu ---

JuniorFalcon:
kesici kaç bin devirdeyse atıyorum 6500 de 6300 e kadar çevirip gazdan hiç çekmeden hızlıca debriyajla bi sonraki vitese atmak taktik bu yararlı değil onu söyleyim baskıyı ısıtır sürekli yapmamak gerek bende 2 defa denedim

Arda Çeliktenli:
hahahhaha :D heyecan yaptım :D şimdi çıkıp deneyecem nerdeyse :D youtubetan bunu buldum az önce

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yapkesici kaç bin devirdeyse atıyorum 6500 de 6300 e kadar çevirip gazdan hiç çekmeden hızlıca debriyajla bi sonraki vitese atmak taktik bu yararlı değil onu söyleyim baskıyı ısıtır sürekli yapmamak gerek bende 2 defa denedim

--- Alıntı sonu ---

Arda Çeliktenli:
pardon yanlış vidyo bunu atacaktım

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 
Tam sürüme git