Oto Ekspertiz Sistemleri > Oto Ekspertiz
2.el Oto Ekspertiz Deneyimlerimizi Paylaşalım
(1/5) > >>
garantiliarabam:
2.el oto ekspertiz deneyimlerimizi paylaşalım
Arda Çeliktenli:
vectra gt 2.0 alcaktım. 95 model sene 2008 felan. ostimde bi yere gittik. zaten araba yaşlı biliyozda motoru nasıl diye soktuk kompiteste. arabanın sahibi motor rektefiye istiyor demişti. zaten rektefiye parasınıda fiyattan düşmüş uygun alacaz neyse gittik kompiteste arabayı bağladılar. adam iki gaz verdi arabaya sağına soluna baktı neyse. motor çok iyi demesinmi. bu sefer satan adamda ben böyle iyi çıkacağını bilmiyodum dedi fiyatı yükseltti bende almadım. 2 veya 3 ay sonra arabayı satılıkta gördüm bu sefer başkası satıyor. adamı aradım buluştuk adam dediki motoru bitik rektefe olacak :D :D :D :D :D :D önüne gelen kompitest açıyo. neye göre iyi motor. bende kısmet değilmiş dedim. benim kara şimşeğe devam ettim :D gerçi çok para harcadım kerataya ama memnunum.
FO-Admin:
Onda da vardır bir hayır. Demekki alsan kimbilir başına neler gelecekti. Şükretmek gerek

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yapvectra gt 2.0 alcaktım. 95 model sene 2008 felan. ostimde bi yere gittik. zaten araba yaşlı biliyozda motoru nasıl diye soktuk kompiteste. arabanın sahibi motor rektefiye istiyor demişti. zaten rektefiye parasınıda fiyattan düşmüş uygun alacaz neyse gittik kompiteste arabayı bağladılar. adam iki gaz verdi arabaya sağına soluna baktı neyse. motor çok iyi demesinmi. bu sefer satan adamda ben böyle iyi çıkacağını bilmiyodum dedi fiyatı yükseltti bende almadım. 2 veya 3 ay sonra arabayı satılıkta gördüm bu sefer başkası satıyor. adamı aradım buluştuk adam dediki motoru bitik rektefe olacak :D :D :D :D :D :D önüne gelen kompitest açıyo. neye göre iyi motor. bende kısmet değilmiş dedim. benim kara şimşeğe devam ettim :D gerçi çok para harcadım kerataya ama memnunum.

--- Alıntı sonu ---
izmir42:
Vw Boramı satıyorum. Adamın teki geldi. Abiciğim günahı ne dedi dayı dedim bi bakıver. Beğenecekmisin. Olsun sen söyle dedi. Neyse söyledim çalıştır dedi çalıştırdım. Ama ben sayıyorum kilometre  şu kadar motora bunu harcadım paket bu şunlar var bakim şu zaman yapıldı diye. Adamın bana dediği motor sıfır mı ? Evet dedim. Alıyorum dedi. Sonra öğrendim ki taksi şoförü imiş :) oğluna aldı kilometre boya değişen sormadı. Sadece sokak arası tamirciye götürdü. Abi iyi çekiyor da sol önde ses var dedi. Oda bi tane kauçuk parça yıpranmış 100 lira düştüm sattım. Çünkü sesi bende duyuyordum :) 340 km bin dedim. Sen söylüyorsun ben söyleyim. Güldü benim şuanki çalıştığım taksi 1.5 yaşında 170 e yaklaştı dedi. Sol İki kapı ve çamurluk değişmiş sağ taraf komple boyalimis. O araba 130 u gecemiyormuş. Bu o taksinin yanında mercedes dedi. :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FO-Admin:
Nitekim araba gitti :D

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapVw Boramı satıyorum. Adamın teki geldi. Abiciğim günahı ne dedi dayı dedim bi bakıver. Beğenecekmisin. Olsun sen söyle dedi. Neyse söyledim çalıştır dedi çalıştırdım. Ama ben sayıyorum kilometre  şu kadar motora bunu harcadım paket bu şunlar var bakim şu zaman yapıldı diye. Adamın bana dediği motor sıfır mı ? Evet dedim. Alıyorum dedi. Sonra öğrendim ki taksi şoförü imiş :) oğluna aldı kilometre boya değişen sormadı. Sadece sokak arası tamirciye götürdü. Abi iyi çekiyor da sol önde ses var dedi. Oda bi tane kauçuk parça yıpranmış 100 lira düştüm sattım. Çünkü sesi bende duyuyordum :) 340 km bin dedim. Sen söylüyorsun ben söyleyim. Güldü benim şuanki çalıştığım taksi 1.5 yaşında 170 e yaklaştı dedi. Sol İki kapı ve çamurluk değişmiş sağ taraf komple boyalimis. O araba 130 u gecemiyormuş. Bu o taksinin yanında mercedes dedi. :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi



--- Alıntı sonu ---
Navigasyon
Mesajlar
Sonraki Sayfa
Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

Tam sürüme git