0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öyle yazmamış mı? ben mi yanlış anladım?#Hüseyin : Geçen çipli vtec toz yutturdu bana bi sorun var bunda. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapNe alaka abi??hüseyin abi kendi arabasını katmamış ki [emoji4] Ben 950 kg lık milenyumla bir kaldırmak lazım alman ı bence [emoji1] [emoji1] [emoji1] abime söyleyeyim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapyok, yanlış anladın. benzinli 1,6 110 hp honda civic'e karşı 1,3 90hp lik astrayı zorlama demek istedim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDüşünsenze adam aldıktan 1 ay sonra bayiye gidiyor. Abi bu yanlamıyor. Geçen çipli vtec toz yutturdu bana bi sorun var bunda. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Hüseyin normal şartlarda 110hp'lik 1,6L motorla bile eker seni dizel arabayı kasma bu kadar Dizelmiydi ben mercedesle dizeli bağdaştıramıyorum Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Ne alaka abi??hüseyin abi kendi arabasını katmamış ki [emoji4] Ben 950 kg lık milenyumla bir kaldırmak lazım alman ı bence [emoji1] [emoji1] [emoji1] abime söyleyeyim [emoji1] Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapyok, yanlış anladın. benzinli 1,6 110 hp honda civic'e karşı 1,3 90hp lik astrayı zorlama demek istedim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDüşünsenze adam aldıktan 1 ay sonra bayiye gidiyor. Abi bu yanlamıyor. Geçen çipli vtec toz yutturdu bana bi sorun var bunda. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Hüseyin normal şartlarda 110hp'lik 1,6L motorla bile eker seni dizel arabayı kasma bu kadar Dizelmiydi ben mercedesle dizeli bağdaştıramıyorum Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
yok, yanlış anladın. benzinli 1,6 110 hp honda civic'e karşı 1,3 90hp lik astrayı zorlama demek istedim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDüşünsenze adam aldıktan 1 ay sonra bayiye gidiyor. Abi bu yanlamıyor. Geçen çipli vtec toz yutturdu bana bi sorun var bunda. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Hüseyin normal şartlarda 110hp'lik 1,6L motorla bile eker seni dizel arabayı kasma bu kadar Dizelmiydi ben mercedesle dizeli bağdaştıramıyorum Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDüşünsenze adam aldıktan 1 ay sonra bayiye gidiyor. Abi bu yanlamıyor. Geçen çipli vtec toz yutturdu bana bi sorun var bunda. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Hüseyin normal şartlarda 110hp'lik 1,6L motorla bile eker seni dizel arabayı kasma bu kadar Dizelmiydi ben mercedesle dizeli bağdaştıramıyorum Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDüşünsenze adam aldıktan 1 ay sonra bayiye gidiyor. Abi bu yanlamıyor. Geçen çipli vtec toz yutturdu bana bi sorun var bunda. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.Hüseyin normal şartlarda 110hp'lik 1,6L motorla bile eker seni dizel arabayı kasma bu kadar
Düşünsenze adam aldıktan 1 ay sonra bayiye gidiyor. Abi bu yanlamıyor. Geçen çipli vtec toz yutturdu bana bi sorun var bunda. Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Tabi otobana bi çıkıyom. Sol şeridi boşaltıyolar. Emriyet şeridine çekip saygı duruşuna geçiyolar..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTabi otobana bi çıkıyom. Sol şeridi boşaltıyolar. Emriyet şeridine çekip saygı duruşuna geçiyolar..Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.