MINI Countryman Temmuz Ayı Otomobil Kampanyası

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Admin

  • Admin
  • *
    • İleti: 340
    • Puan +15/-1
    • Cinsiyet:Bay
    • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Bülent
  • Marka: Ford
  • Model: C-Max
  • Model Yılı: 2012
  • Yakıt Tipi: Motorin
MINI Countryman Temmuz Ayı Otomobil Kampanyası



MINI’den sıfır faiz otomobil kampanyası

MINI sıfır faizli finansman kampanyaları ile MINI sahibi olmak isteyenler için yaza özel fırsatlar sunuyor. Temmuz ayında 2021 model MINI Countryman,

MINI Countryman Temmuz ayı fırsatları
Temmuz ayında, 2021 model MINI Countryman’ler 120.000 TL kredi kullanımına 12 ay vade ile %0 faiz avantajı ve 10.000 TL takas desteği fırsatıyla Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcılarında.


 
MINI Countryman kampanya koşulları
Kredi ve Takas Desteği kampanyaları, 1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında ve MINI One Dizel Countryman, MINI Cooper Countryman ve MINI Cooper Countryman ALL4 otomobiller için ve kampanyalara katılan MINI Yetkili Satıcılarında geçerlidir.

Kredi kampanyası, 2021 model yılı MINI One Dizel Countryman, MINI Cooper Countryman ve MINI Countryman ALL4 otomobiller için 120.000 TL kredi tutarı yönünden aylık 10.000 TL taksitle 12 ay vadeli ve %0 faiz oranıyladır. Kredi maliyeti bireysel müşteriler için aylık %0,08; yıllık ise %1,003 olarak Borusan Otomotiv Premium işbirliğiyle ilgili finans kuruluşunca hesaplanmıştır.

Tahsis ücreti kredi kampanyaları kapsamındaki kredi kullanımları için bir kereye mahsus kredi kuruluşu tarafından tahsil edilecek olup, kredi ve finansman seçenekleri, ilgili kredi kuruluşu tarafından sağlanmaktadır.


 
Takas Desteği Kampanyası ise otomobilin ÖTV ve KDV öncesi vergi hariç fiyatı üzerinden 4.708 TL indirim olarak uygulanacaktır. Takas desteği kampanyası, kredi kampanyası ile birleştirilebilir.

Borusan Otomotiv, kampanyayı her zaman değiştirme veya iptal etme hakkına sahiptir. Görseldeki otomobil MINI Cooper S Countryman ALL4 olup, kullanılan dış tasarım renkleri, jantlar ve diğer opsiyonlar sadece bu modeller için geçerlidir. Seçeneklerin çeşitliliği ve kombinasyonları diğer MINI modellerinden farklılık gösterebilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Ayrıntılı bilgi için Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcılarına başvurabilirsiniz.

MINI 5 Kapı kampanyası
Yeni MINI 5 Kapı Temmuz ayına özel, 100.000 TL kredi kullanımına 12 ay vade ile %0 faiz avantajı ve 10.000 TL takas desteği fırsatıyla Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcılarında.


 
MINI 5 Kapı kampanya koşulları
Kredi ve Takas Desteği kampanyaları, 1-31 Temmuz 2021 tarihleri arasında, MINI 3 Kapı ve MINI 5 Kapı otomobiller için ve kampanyalara katılan MINI Yetkili Satıcılarında geçerlidir.

Kredi kampanyası, 2021 model MINI 3 Kapı ve MINI 5 Kapı için 100.000 TL kredi tutarında, aylık 8.333 TL taksitle 12 ay vadeli ve %0 faiz oranıyladır. Kredi maliyeti bireysel müşteriler için aylık %0,08; yıllık ise %1,01 olarak Borusan Otomotiv Premium işbirliğiyle ilgili finans kuruluşunca hesaplanmıştır.

Tahsis ücreti kredi kampanyaları kapsamındaki kredi kullanımları için bir kereye mahsus kredi kuruluşu tarafından tahsil edilecek olup, kredi ve finansman seçenekleri, ilgili kredi kuruluşu tarafından sağlanmaktadır.

Takas Desteği Kampanyası ise otomobilin ÖTV ve KDV öncesi vergi hariç fiyatı üzerinden 4.708 TL indirim olarak uygulanacaktır. Takas desteği kampanyası, kredi kampanyası ile birleştirilebilir.

Borusan Otomotiv, kampanyayı her zaman değiştirme veya iptal etme hakkına sahiptir. Görseldeki otomobil MINI Cooper S 5 Kapı olup, kullanılan dış tasarım renkleri, jantlar ve diğer opsiyonlar sadece bu modeller için geçerlidir. Seçeneklerin çeşitliliği ve kombinasyonları diğer MINI modellerinden farklılık gösterebilir. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Ayrıntılı bilgi için Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcılarına başvurabilirsiniz

Elektrikli araçlar için doğa dostu taşıt kredisi kampanyası
Bireysel kullanım amaçlı satın almalarda Doğa Dostu Taşıt Kredisi HSBC’den. Ticari kullanım amaçlı satın almalarda ise; Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Ticaret A.Ş. ile anlaşmalı kredi sağlayıcı finans kuruluşu tarafından, 100.000 TL kredi tutarı yönünden, aylık 8.333 TL taksitle, 12 ay vadeli ve %0,99 faiz oranı ile kredi imkanı bulunmaktadır. Kredi maliyeti, ilgili finans kuruluşu tarafından, ticari müşteriler için aylık %1,21; yıllık ise %15,56 olarak hesaplanmıştır.

Bireysel kullanım amaçlı satın almalarda uygulanan HSBC Doğa Dostu Taşıt Kredisi Bilgilendirmesi: Kampanya 01.07.2021- 30.07.2021 tarihleri arasında geçerlidir. Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcılardan satın alınan bireysel kullanım amaçlı 0 km veya 2. el elektrikli otomobillere taşıt rehinli kredileri kapsamaktadır. HSBC Bank A.Ş. kredi değerlendirme, kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Kampanya bağlı kredi kapsamında değildir.

Ticari kullanım amaçlı satın almalarda Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Ticaret A.Ş. ile anlaşmalı ilgili finans kuruluşu tarafından sağlanan kredi hakkında bilgilendirme: Kampanya 9.07.2021 – 30.07.2021 tarihleri arasında ve Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcıları’ndan satın alınan ticari kullanım amaçlı 0 km Yeni MINI Electric otomobiller için geçerlidir.

Tahsis ücreti kredi kampanyaları kapsamındaki kredi kullanımları için bir kereye mahsus ilgili finans kuruluşu tarafından tahsil edilecektir. Araçların finansmanına dair hizmetler ve kredi seçenekleri, Borusan Otomotiv Premium Kiralama ve Ticaret A.Ş. ile anlaşmalı kredi sağlayıcı finans kuruluşu tarafından sunulmakta olup, kredi şartlarına ve kararına münhasıran, ilgili finans kuruluşu karar verecektir.

Borusan Otomotiv, kampanyayı her zaman değiştirme veya iptal etme hakkına sahiptir. Ayrıntılı bilgi için Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcılarına başvurabilirsiniz.

Kredili veya kredisiz satın alacağınız Yeni MINI Electric ile birlikte, evde şarjı hızlandıran ve kolaylaştıran MINI Wallbox ve MINI Wallbox kurulum hizmeti Borusan Otomotiv tarafından ücretsiz sunulur.

Wallbox hediye kampanyası 01.06.2021- 30.07.2021 tarihleri arasında Borusan Otomotiv MINI Yetkili Satıcılarından sıfır olarak satın alınacak MINI Electric otomobilleri kapsamaktadır.

MINI’den meslek gruplarına özel kampanyalar
Tüm MINI modellerinde tıp doktorları, diş hekimleri, eczacılar, havayolu pilotları, avukatlar, hakimler, savcılar ve mimarlara özel avantajlar Borusan Otomotiv Yetkili Satıcılarında.

MINI meslek gruplarına özel kampanya koşulları
Kampanya 31.12.2021 tarihine kadar, kampanyaya katılmayı kabul ve tercih eden MINI Yetkili Satıcılarında geçerli bulunmaktadır. Her bir müşteri, Meslek Grupları programı kapsamında bir takvim yılı içerisinde 1 adet otomobil satın alabilmektedir. Meslek Grupları programı kapsamında yapılacak satışlar için aşağıdaki evrakların beyan edilmesi gerekmektedir. Borusan Otomotiv her zaman için kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı iptal etme hakkına sahiptir.

Ayrıntılı ve güncel bilgileri MINI Yetkili Satıcılarından alabilirsiniz.
Forum Sistem Yönetimi



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33