0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tramer resimleri atmış sıkıntı yok gibi ama netleşirse expertize sokmadan araç almama zaten. aramalarım sonucu 30bine çıkmaya karar verdim, zorlucam ama olsun, bi kere alınıyo. 2 haftaya sıfıra niyetlenirim gibi ama bakalım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkesinlikle katılıyorumLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapselam arkadaşlar- 25000 tl ye kadar çok km yapmamış otomatik araç arıyorum- hatchback tercihim ama şart değil- memleket aydın çok uzak olmasın 500km falan mesafeden alabilirim aracı- herkese iyi günlerDoğrusunu söylemek gerekirse işiniz biraz zor. Aşağı yukarı son 3 aydır yine forumda "gencemin" isimli arkadaşa otomatik hatchback araç arıyoruz. Hangisine baktıysak ağır kusurlu. Üstelik çıtayı 27-27,5 civarına kadarda yükseltmemize rağmen. Bana sorarsanız sedan araçlar daha mantıklı. Otomatik olması şart olmaktan çıkarırsanız, manuel şanzımanlı sedan araçları öneririm. Ayrıca 25-30 arasında düzgün araçlar bulmak daha kolay olabilir.Sağol Sinan, sende takip ettiysen Gencemin'e aramadığımız araba kalmadı. Özellikle otomatiklerde temiz araba bulmak samanlıkta iğne aramak gibi. Ancak rakamı 30-35 li rakama çıkarırsak belki ama oda rakam yüksek.
kesinlikle katılıyorumLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapselam arkadaşlar- 25000 tl ye kadar çok km yapmamış otomatik araç arıyorum- hatchback tercihim ama şart değil- memleket aydın çok uzak olmasın 500km falan mesafeden alabilirim aracı- herkese iyi günlerDoğrusunu söylemek gerekirse işiniz biraz zor. Aşağı yukarı son 3 aydır yine forumda "gencemin" isimli arkadaşa otomatik hatchback araç arıyoruz. Hangisine baktıysak ağır kusurlu. Üstelik çıtayı 27-27,5 civarına kadarda yükseltmemize rağmen. Bana sorarsanız sedan araçlar daha mantıklı. Otomatik olması şart olmaktan çıkarırsanız, manuel şanzımanlı sedan araçları öneririm. Ayrıca 25-30 arasında düzgün araçlar bulmak daha kolay olabilir.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapselam arkadaşlar- 25000 tl ye kadar çok km yapmamış otomatik araç arıyorum- hatchback tercihim ama şart değil- memleket aydın çok uzak olmasın 500km falan mesafeden alabilirim aracı- herkese iyi günlerDoğrusunu söylemek gerekirse işiniz biraz zor. Aşağı yukarı son 3 aydır yine forumda "gencemin" isimli arkadaşa otomatik hatchback araç arıyoruz. Hangisine baktıysak ağır kusurlu. Üstelik çıtayı 27-27,5 civarına kadarda yükseltmemize rağmen. Bana sorarsanız sedan araçlar daha mantıklı. Otomatik olması şart olmaktan çıkarırsanız, manuel şanzımanlı sedan araçları öneririm. Ayrıca 25-30 arasında düzgün araçlar bulmak daha kolay olabilir.
selam arkadaşlar- 25000 tl ye kadar çok km yapmamış otomatik araç arıyorum- hatchback tercihim ama şart değil- memleket aydın çok uzak olmasın 500km falan mesafeden alabilirim aracı- herkese iyi günler
yeniden selamlar, bütçeyi zorlucak ama 29bine cıkcam dahada cıkamam araba bakmaktan başım ağrıyo honda city 2007 2008 bana güzel göründü, bileniniz varmı???
herkese iyi geceler, araba arayışı devam ediyor ama en azından 2 3 modele indirdim bakacak olduklarımı. clio 1,2 extrem 2010 2009 modelleri ve honda city ağırlıklı bakıyorum. city nin arkadan görünüşü dışında kötü bir tarafı yok ve clionunda dışı güzel ama içi bomboş sizce nasıl bi tercih olmuş