0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Balıkesir'de 1 tane benzinli 2000cc tek kapı var. İşinizi görür mü? Belkide bu araca sizde bakmışsınızdır.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
1400 cc XR 206 4 kapıLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap1400 cc XR 206 4 kapıLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu ilan tarihi neredeyse 1 yıldan fazla sorunlumu acaba araç
İki gündür araba bakıyorum ama yok balıkesir dışı olsa olmaz mı abiBu araçta lpgli abi lpgli istemiyordun ama başka araç yokLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Tamam abi önceki mesaja 2 tane daha ekledim onlarada bir bak istersenLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİki gündür araba bakıyorum ama yok balıkesir dışı olsa olmaz mı abiBu araçta lpgli abi lpgli istemiyordun ama başka araç yokLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDediğim gibi balikesir bursa canakkale izmir yalova.valla arac temiz olsunda daha uzak illerdende alip gelirim.uzun yolda ilk gunden bizi yolda birakmasinda
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİki gündür araba bakıyorum ama yok balıkesir dışı olsa olmaz mı abiBu araçta lpgli abi lpgli istemiyordun ama başka araç yokLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDediğim gibi balikesir bursa canakkale izmir yalova.valla arac temiz olsunda daha uzak illerdende alip gelirim.uzun yolda ilk gunden bizi yolda birakmasinda
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTamam abi önceki mesaja 2 tane daha ekledim onlarada bir bak istersenLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapİki gündür araba bakıyorum ama yok balıkesir dışı olsa olmaz mı abiBu araçta lpgli abi lpgli istemiyordun ama başka araç yokLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDediğim gibi balikesir bursa canakkale izmir yalova.valla arac temiz olsunda daha uzak illerdende alip gelirim.uzun yolda ilk gunden bizi yolda birakmasinda Bursadaki gross iyimiş:)valla usta sensin işine yarar dersen arayıp konuşayım sahibiyle ama yolda kalirsam gelirken çekici olarak seni ararım
Bu araç bursada abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBu araç bursada abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAz once yalnis yerden alinti yapmisim ozur.biradaki roland iyimis.ne dersin konusayimmi sahibiyle.dedigim gibi yolda kalirsam cekicim sensin he he
Sayın yönetim araç ihtiyacı olan arkadaşımıza araç bulunmuştur.Kazasız sürüşleri olması dileklerimle.Konuyu kilitleyebilirsiniz.Emeği geçen herkes hakkını helal etsin:)
Arkadaşlar yaklaşık 13.000 tl bütcem var.temiz düzgün otomatik vites ve tüplü olmayan 206 sı olan varsa mesaj atarsa sevinirim.maddi durumumuz pek iyi değil.al satcıda değilim.3 kisilik aileyiz.ailecek kullanacağız ve ilk aracımız olacak hayirlisi ise.tek ricam allahtan korkan temiz birisinden temiz masraf çıkarmayacak araç olsun.balıkesirdeyim.çevre illerde olabilir.dediğim gibi maddi durumumuz pek iyi değil.modifiyeli cancanlı olmasın ailecek bineceğimiz için sade temiz düzgün 206 olan varsa çok dua ederim.tüplü yada otomatik vites olmasın.benzinli tercihimdir.yardim ve ilginiz için teşekkürler.