Bayi ve Servisler > Özel Servisler
Öcaloğlu Bilgisayarlı Rot Balasn - 88 Oto Sanayi - İvedik - Ankara
(1/6) > >>
FO-Admin:
Öcaloğlu Bilgisayarlı Rot Balasn - 88 Oto Sanayi - İvedik - Ankara

Arkadaşlar, Öcaloğlu Rot Balans'a uğradığınızda benim adımı vererek gidebilirsiniz. Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap 'u da referans gösterebilirsiniz. Ustamızın ismi Mustafa, gereken ilgi gösterilecektir.
Y.E.P.:
Bende Mustafa Ustanın müşterisiyim...Rot balansa girmeden önce arabayı alıp teste çıkıyor, sonra gerekli görürse rot balansa sokuyor..işlem bitince tekrar tecrübeye çıkıp öyle teslim ediyor.. işinini erbabı..fiyatda uygun yapıyor, gözü tok bir usta... Tavsiye ederim
FO-Admin:
Emrah gibi, Adem kardeşimizinde yorumunu bekleriz

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapBende Mustafa Ustanın müşterisiyim...Rot balansa girmeden önce arabayı alıp teste çıkıyor, sonra gerekli görürse rot balansa sokuyor..işlem bitince tekrar tecrübeye çıkıp öyle teslim ediyor.. işinini erbabı..fiyatda uygun yapıyor, gözü tok bir usta... Tavsiye ederim

--- Alıntı sonu ---
FO-Admin:
Deneme yanılma yoluyla Adem. Bakalım forumun sabit ustalarını, tavsiyeler doğrultusunda belirlemiş olacağız bu şekilde. Elbette 1 denemede belirlemedik bu noktaları. Denedik ve hizmetlerinden memnun kaldık dediğimiz firmalar.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş YapAbi yavaş yavaş abone noktalarımız belli oluyor  ;) ;) ;) ;) ;)


--- Alıntı sonu ---
FO-Admin:
Arkadaşlar bundan böyle Ersin abimizinde Balansçısı Öcaloğlu'dur! :) Bilginize :)
Navigasyon
Mesajlar
Sonraki Sayfa
Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

Tam sürüme git