0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOlmazsa olmaz bir donanım Montaj bugün mü?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSıradaki montajA.Z.H.A.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi. normalde bugün yapim diyorum ama iç işleri bakanı birsürü plan yapmış. Zaman kalırsa inşallah.A.Z.H.A.
Olmazsa olmaz bir donanım Montaj bugün mü?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSıradaki montajA.Z.H.A.Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Sıradaki montajA.Z.H.A.
Kamera çalıştı ama maalesef park sensörleri çalışmadı. Tüm hepsini geri söktüm iade için.A.Z.H.A.
Çok kötü olmuş Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKamera çalıştı ama maalesef park sensörleri çalışmadı. Tüm hepsini geri söktüm iade için.A.Z.H.A.
Eline sağlık abi. Ben uzun süre kafa rahatlığıyla bineceğim araba olmadan yapamam böyle işler Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapEline sağlık abi. Ben uzun süre kafa rahatlığıyla bineceğim araba olmadan yapamam böyle işler Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.inşallah oda olur kardeşim. Park sensörü tarzı şeyler bir nevi ölü yatırım. Satılacak arabaya fuzuli masraf yapılmış olur. A.Z.H.A.
Park sensörü ve geri görüş sisteminden vazmıgeçtin?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPark sensörü ve geri görüş sisteminden vazmıgeçtin?iade ettim abiA.Z.H.A.
Yenisi gelecek mi? Yoksa başka ürün mü sipariş edeceksin?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapPark sensörü ve geri görüş sisteminden vazmıgeçtin?iade ettim abiA.Z.H.A.