0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKapı açıldığında tavan lambasının yanma mantığını bulursam direklere gerek kalmayabilir abi. Kapı açıldığında ne oluyoda lamba yanıyor. Şase yaparakmı yoksa buzdolabı tarzı kapı açılıp kapanırken bir düğmeyimi harekete geçiriyor. Şemayı inceledim. Yakın zamanda uygulamayı yapacağım. Bu bir iki konuya takıldım sadece. Oda gereksiz yere sök tak yapmayim diye.A.Z.H.A.kardeş şu aşağıdaki gibi basit bir on-off yaylı buton. buzdolabı mantığı doğrudur. bravo o zaman sipariş verelim A.Z.H.A.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKapı açıldığında tavan lambasının yanma mantığını bulursam direklere gerek kalmayabilir abi. Kapı açıldığında ne oluyoda lamba yanıyor. Şase yaparakmı yoksa buzdolabı tarzı kapı açılıp kapanırken bir düğmeyimi harekete geçiriyor. Şemayı inceledim. Yakın zamanda uygulamayı yapacağım. Bu bir iki konuya takıldım sadece. Oda gereksiz yere sök tak yapmayim diye.A.Z.H.A.kardeş şu aşağıdaki gibi basit bir on-off yaylı buton. buzdolabı mantığı doğrudur. bravo
Kapı açıldığında tavan lambasının yanma mantığını bulursam direklere gerek kalmayabilir abi. Kapı açıldığında ne oluyoda lamba yanıyor. Şase yaparakmı yoksa buzdolabı tarzı kapı açılıp kapanırken bir düğmeyimi harekete geçiriyor. Şemayı inceledim. Yakın zamanda uygulamayı yapacağım. Bu bir iki konuya takıldım sadece. Oda gereksiz yere sök tak yapmayim diye.A.Z.H.A.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKapı açıldığında tavan lambasının yanma mantığını bulursam direklere gerek kalmayabilir abi. Kapı açıldığında ne oluyoda lamba yanıyor. Şase yaparakmı yoksa buzdolabı tarzı kapı açılıp kapanırken bir düğmeyimi harekete geçiriyor. Şemayı inceledim. Yakın zamanda uygulamayı yapacağım. Bu bir iki konuya takıldım sadece. Oda gereksiz yere sök tak yapmayim diye.A.Z.H.A.kardeş şu aşağıdaki gibi basit bir on-off yaylı buton. buzdolabı mantığı doğrudur. bravo o zaman sipariş verelim A.Z.H.A.Niye? Arabadaki çalışmıyor mu?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKapı açıldığında tavan lambasının yanma mantığını bulursam direklere gerek kalmayabilir abi. Kapı açıldığında ne oluyoda lamba yanıyor. Şase yaparakmı yoksa buzdolabı tarzı kapı açılıp kapanırken bir düğmeyimi harekete geçiriyor. Şemayı inceledim. Yakın zamanda uygulamayı yapacağım. Bu bir iki konuya takıldım sadece. Oda gereksiz yere sök tak yapmayim diye.A.Z.H.A.kardeş şu aşağıdaki gibi basit bir on-off yaylı buton. buzdolabı mantığı doğrudur. bravo o zaman sipariş verelim A.Z.H.A.Niye? Arabadaki çalışmıyor mu? far sensörü + follow me home sensörü siparişi abi A.Z.H.A.
Yapsak yapsak ne yapsak A.Z.H.A.
Ondan vardı heralde olması lazım. Hiç dikkat etmedim yoksa bile daha göze görünecek uygun maliyetli birşeyler arıyorum. Çok sıradan görünüyor gözüme. Önceki iyiydi jant yay falan.A.Z.H.A.
Olsun onlar bana göre en son yapılacak şeyler abi. Follow me home ve far sensörünü bile askıya aldım. Daha göze hoş görünecek birşeyler lazım A.Z.H.A.
Çok güzel olurda abi o işe girersem 1000 tl gözden çıkarmam lazımki para çıkana kadar gözüm çıkar A.Z.H.A.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇok güzel olurda abi o işe girersem 1000 tl gözden çıkarmam lazımki para çıkana kadar gözüm çıkar A.Z.H.A.Aslında Demon Eye yapacaksın varya. Mis mis.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÇok güzel olurda abi o işe girersem 1000 tl gözden çıkarmam lazımki para çıkana kadar gözüm çıkar A.Z.H.A.Aslında Demon Eye yapacaksın varya. Mis mis. hayıırrr sizi duymuyorum. Yazdıklarınızı görmüyorum. O virüsü bulaştıramazsınız bana. Duymuyorum. La la lala la la lala A.Z.H.A.