0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAklında başka uygulamalarda var mı? Bizi ne gibi sürprizler bekliyor? valla abi aracın dışıyla ilgili bi kaç projem daha var ama şu an bütçem doğrultusunda sağlam bi müzik tesisatı kurmayı düşünüyorum...yolcu koltuğunun arkasına bi slim bass ve anfi ünitesi,kapılara yeni hoparlörler ve duble teyp...bunlar için uğraşacağım artık...tabi baya bi bütçe gerekiyor araştırdım...zamanla olacak artık...
Aklında başka uygulamalarda var mı? Bizi ne gibi sürprizler bekliyor?
bu işlemi bende yapabilirmiyimnasıl yaptın banada anlatın
Slim box'lar ne kadar Antalya'da?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAklında başka uygulamalarda var mı? Bizi ne gibi sürprizler bekliyor? valla abi aracın dışıyla ilgili bi kaç projem daha var ama şu an bütçem doğrultusunda sağlam bi müzik tesisatı kurmayı düşünüyorum...yolcu koltuğunun arkasına bi slim bass ve anfi ünitesi,kapılara yeni hoparlörler ve duble teyp...bunlar için uğraşacağım artık...tabi baya bi bütçe gerekiyor araştırdım...zamanla olacak artık...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSlim box'lar ne kadar Antalya'da?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAklında başka uygulamalarda var mı? Bizi ne gibi sürprizler bekliyor? valla abi aracın dışıyla ilgili bi kaç projem daha var ama şu an bütçem doğrultusunda sağlam bi müzik tesisatı kurmayı düşünüyorum...yolcu koltuğunun arkasına bi slim bass ve anfi ünitesi,kapılara yeni hoparlörler ve duble teyp...bunlar için uğraşacağım artık...tabi baya bi bütçe gerekiyor araştırdım...zamanla olacak artık... iyi bi marka alacak olursan 300 tl dediler abi sonra anfisi kapı hoparlörleri ve duble teyp...hepsi 1000 tl yi geçiyor
çok sağol arkadaşımsen antalyadasın galibabu işlerden anlayan bi arkadaşolsa istanbulda beraber yapardıkne güzel olurduaçıklaman için teşekkür ederimısı tabancası dükkanda varonla denerim bipeki kötü olursa sökebilirmiyim
Gerçekten süper memoli abi... Maşallah senin h100 e ne yapsan yakışıyor... beyaz arabaya siyah karartma, cam filmi vs... bu kadarmı yakışır...helal...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGerçekten süper memoli abi... Maşallah senin h100 e ne yapsan yakışıyor... beyaz arabaya siyah karartma, cam filmi vs... bu kadarmı yakışır...helal... sapolasın emrahım...
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapGerçekten süper memoli abi... Maşallah senin h100 e ne yapsan yakışıyor... beyaz arabaya siyah karartma, cam filmi vs... bu kadarmı yakışır...helal... sapolasın emrahım... sağolasın diyecektim ya klavyem sürçtü....
Anfi double teyp bass hoparlör 1000 TL yi geçiyor Orantı yanlış gibi geldi.. Böyle bir sistemde sadece double 600 civarında zaten... Anfide kalitelisi 300 den birkaç kat fazladır gibime geliyor... Bu durumda 2000'i geçiyor demek daha mantıklı olur gibi sanki...