0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kardeşim eccük sabırlı olursan kalitelisi çıkar eli kulağında , bende bekliyorum heyecanla... X-men serisini çok severim...
süper film tavsiye ederim
Sinemaya gitmiştim hemide tiridi
Abi hadi müjdemi isterim orjinali çıktı TR altyazı Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
abi izle geç türkçe de ses kabı çok oluyo
Haklısın. Az önce giriş sahnesini tekrar izledim Bombarduman uçağının olduğu sahne. Harakiri yapıyorlar ya subaylar! Çok güzel yahu! Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabi izle geç türkçe de ses kabı çok oluyo
bende bunun ilk filmi var sanırım bluray olarak şu kardeşiyle birlikde babasını öldürüp kaçtıkları film daha sonra kardeşiyle savaştığı yani serinin ilki izlemek istersen bluray oynatıcın varsa verim abi mükemmel oluyor bide ses sistemiyle off iyorum sinema halt etmiş diyorum eski bi sinema çalışanı olarak
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapdvd player'in arkasında bluray girişimi çıkışımı artık neyse var bişey ama şimdiye kadar bluray denemedim. Bu bluray ile ilgili bilen birisi teknoloji bölümüne bir konu açsada kültürümüz artsa bende öğrensem Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbende bunun ilk filmi var sanırım bluray olarak şu kardeşiyle birlikde babasını öldürüp kaçtıkları film daha sonra kardeşiyle savaştığı yani serinin ilki izlemek istersen bluray oynatıcın varsa verim abi mükemmel oluyor bide ses sistemiyle off iyorum sinema halt etmiş diyorum eski bi sinema çalışanı olarak Bildiğim kadarıyla bilgilendirmeye çalışıyım bir ara
dvd player'in arkasında bluray girişimi çıkışımı artık neyse var bişey ama şimdiye kadar bluray denemedim. Bu bluray ile ilgili bilen birisi teknoloji bölümüne bir konu açsada kültürümüz artsa bende öğrensem Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapbende bunun ilk filmi var sanırım bluray olarak şu kardeşiyle birlikde babasını öldürüp kaçtıkları film daha sonra kardeşiyle savaştığı yani serinin ilki izlemek istersen bluray oynatıcın varsa verim abi mükemmel oluyor bide ses sistemiyle off iyorum sinema halt etmiş diyorum eski bi sinema çalışanı olarak