merhabalar aranıza yeni katıldım . 2.0i gls 92 model ford sierra vardı babamın ilk sahibiyiz 4 5 senedir yatıyordu bende cok sevıyorum arabayı toparlayım dedım. sıfır curuk ve kazasız oldugu ıcın kaportalık bı sıkıntı cıkarmadı ama araba yatmadan once tekleme yapıyordu.. :S 4 tane beyin almıstık olmamıstı. toplamaya basladıgımda benzin deposundaki benzin pompası motoru bozuktu onu degıstırdım benzın gelmeye basladı araca ama tekleme bıraz azaldı. daha sonra enjeksiyoncuya goturdum temızlettım ve beyınden enjeksıyonlara gıden kablolarda yanıklar var dedı onları yenılemıs ve beynı degıstırdık araba bıraz daha ıyı oldu ama gaza bastıgım zaman teklemeye ve dengesız calısmaya devam edıyor. bujiler ve buji kablolarını sıfır orjinallerını aldım. daha once depoyu soken oldumu aranızda ben kendım sokup degıstırdım motoru. ama motor bir yere sabitlenmedi :S ıcınde yuzuyor . depoyu ılk actıgımdada oyleydı . bu konu hakkında ve dedıgım gıbı tekleme sorunu yasayan yada daha once basına gelmıs olan var mı ?