• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Ben Buğrahan herkese merhaba

Ben Buğrahan herkese merhaba

pico · 7 · 2765
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pico

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Buğrahan Taşgın
  • Marka: Ford
  • Model: Sierra 2.0i Gls
  • Model Yılı: 1992
  • Yakıt Tipi: Benzin
Ben Buğrahan herkese merhaba
: 15 Ekim 2013, 02:40
merhabalar aranıza yeni katıldım . 2.0i gls 92 model ford sierra vardı babamın ilk sahibiyiz 4 5 senedir yatıyordu bende cok sevıyorum arabayı toparlayım dedım. sıfır curuk ve kazasız oldugu ıcın kaportalık bı sıkıntı cıkarmadı ama araba yatmadan once tekleme yapıyordu.. :S 4 tane beyin almıstık olmamıstı. toplamaya basladıgımda benzin deposundaki benzin pompası motoru bozuktu onu degıstırdım benzın gelmeye basladı araca ama tekleme bıraz azaldı. daha sonra enjeksiyoncuya goturdum temızlettım ve beyınden enjeksıyonlara gıden kablolarda yanıklar var dedı onları yenılemıs ve beynı degıstırdık araba bıraz daha ıyı oldu ama gaza bastıgım zaman teklemeye ve dengesız calısmaya devam edıyor. bujiler ve buji kablolarını sıfır orjinallerını aldım. daha once depoyu soken oldumu aranızda ben kendım sokup degıstırdım motoru. ama motor bir yere sabitlenmedi :S ıcınde yuzuyor . depoyu ılk actıgımdada oyleydı . bu konu hakkında ve dedıgım gıbı tekleme sorunu yasayan yada daha once basına gelmıs olan var mı ?

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Ynt: Ben Buğrahan herkese merhaba
Yanıtla #1 : 15 Ekim 2013, 14:01
Buğrahan aramıza hoşgeldin. Daha önce depo değiştirdim ama bu işlemi tamirci yapmıştı. Benzin pompasının yüzer şekilde olmaması lazım. Öncelikle deponun içinde sağa sola vurdukça ses çıkarır. Sabitlenmesi gerek. Araçta kaza çürük yoksa, sağlam bir ustanın ellerine teslim edip en azından yürüyen ve mekanik aksamını düzenledikten sonra uğraşmak daha güzel olur. Bakım esnasındada arabanın başında durup nasıl yapıldığını izlersen öğrenmişte olursun ;)

Tekrar hoşgeldin!

Çevrimdışı atlantis

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +10/-4
    • Truva Linux
  • Ad Soyad: Onur Özdemir
  • Marka: Honda
  • Model: Jazz
  • Model Yılı: 2003
Yanıtla #2 : 15 Ekim 2013, 23:40
Aramıza hoşgeldin. Umarım aracını en kısa toplar ve kullanmaya başlarsın. Bizlerde resimlerini görme şansını yakalarız :D
Truva Linux - Türkiye'nin Linux Dağıtımı
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap

Çevrimdışı pico

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Buğrahan Taşgın
  • Model: Sierra 2.0i Gls
  • Model Yılı: 1992
  • Yakıt Tipi: Benzin
Yanıtla #3 : 17 Ekim 2013, 00:17
zaten araba tekleme yaptıkca silkelenince daha cok teklıyor sahlanıyor :D:D sankı buyuk ıhtımal benzın motorundan sabit degıl. bakalım ya istanbulda tavsiye edeceğiniz güzel bir usta var mı ?

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Yanıtla #4 : 17 Ekim 2013, 12:53
İstanbul'u bilen Mehmet ve Adem kardeşlerim var. Şimdi bayram tatili malum. Mesajınızı görünce öneride bulunurlar.

zaten araba tekleme yaptıkca silkelenince daha cok teklıyor sahlanıyor :D:D sankı buyuk ıhtımal benzın motorundan sabit degıl. bakalım ya istanbulda tavsiye edeceğiniz güzel bir usta var mı ?

Çevrimdışı deniz

• FO-Özverili Üye
  • *
    • Puan +5/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: deniz yıldırım
  • Model: Fiesta
  • Model Yılı: 2007
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #5 : 20 Ekim 2013, 12:12
hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı Hilal_S

• Tanışma Üyeliği
  • *
    • Puan +0/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Hilal Sürmeli
  • Model: Fiesta
  • Model Yılı: 2005
Yanıtla #6 : 20 Ekim 2013, 12:13
ailemize hoşgeldiniz

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Ben Buğrahan herkese merhaba

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.214 saniyede 39 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?