0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sizin aracınızın lastikleri kaç inch?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapSizin aracınızın lastikleri kaç inch?215 55 16GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
FocusIII'ün hb modelide çok şık duruyor neden tercih etmedin abi
Ozaman iyiki sedan almışsın abi yakışır abime Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFocusIII'ün hb modelide çok şık duruyor neden tercih etmedin abiHb modeli bana cok kucuk gelir abim benim ailem biraz kalabalik.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFocusIII'ün hb modelide çok şık duruyor neden tercih etmedin abiHb modeli bana cok kucuk gelir abim benim ailem biraz kalabalik.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sana katılmıyorum Uğur bence her zaman HB kasa daha kullanışlı oluyor diz mesafesi olayı bana mantıklı gelmedi araştırak istersen HB ile sedan arası aracın iç kabin ebatı aynı dıştan fark ediyor diye bilirdim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAdem HB olanlarda bagajı geniş tutmak için arka koltuk diz mesafelerinden kısıyorlar. C-MAX modelinde buna şahit oldum. O yüzden aile aracı olarak sedan daha iyi. 3 kişilik bir aile için veya genç arabası olarak HB olabilir ama aile için bende önermem.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOzaman iyiki sedan almışsın abi yakışır abime Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFocusIII'ün hb modelide çok şık duruyor neden tercih etmedin abiHb modeli bana cok kucuk gelir abim benim ailem biraz kalabalik.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adem HB olanlarda bagajı geniş tutmak için arka koltuk diz mesafelerinden kısıyorlar. C-MAX modelinde buna şahit oldum. O yüzden aile aracı olarak sedan daha iyi. 3 kişilik bir aile için veya genç arabası olarak HB olabilir ama aile için bende önermem.Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapOzaman iyiki sedan almışsın abi yakışır abime Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapFocusIII'ün hb modelide çok şık duruyor neden tercih etmedin abiHb modeli bana cok kucuk gelir abim benim ailem biraz kalabalik.GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Nebi bey, Style paketinde kaç airbag var?
Nebi bey biraz geç oldu ama ailemize hoşgeldiniz... Aracınız Allah nazardan korusun çok şahane..Kazasız belasız binin inşallah. Geniş aile aracı denince forumda akla ben gelirim...tabi birde bagaj... Bagajı genişmi aracınızın? size yetiyormu?
Klimanız dijital mi? analog mu? çünkü sıfır alırken dijital klima seçerseniz 5.000 lira farkediyor diye biliyorum. Kuzenim sıfır focus almıştı dizel, onun klimasına 2011 de 5.000 lira fark istemişlerdi. oda analog olan kalsın demişti.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapKlimanız dijital mi? analog mu? çünkü sıfır alırken dijital klima seçerseniz 5.000 lira farkediyor diye biliyorum. Kuzenim sıfır focus almıştı dizel, onun klimasına 2011 de 5.000 lira fark istemişlerdi. oda analog olan kalsın demişti.analog sygGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi