• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Adana'dan butun saygi deger abilerime kardeşlerime selamlar...

Adana'dan butun saygi deger abilerime kardeşlerime selamlar...

TipoDelisi · 11 · 3705
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TipoDelisi

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-1
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Turan öğüt
  • Marka: Fiat
  • Model: Tipo
  • Model Yılı: 2000
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Adana'dan butun saygi deger abilerime kardeşlerime selamlar...
: 13 Ocak 2014, 03:29
Merhabalar... forumunuza katilma sebebim bir arkadas tavsiyesi ile oldu hicte pisman degilim aksine cok memnunum ismim Turan Yasim 20   1.4 2000 model tipo kullanıyorum aracim herhaliyle full orjinal kazasiz boyasiz :) bu siralar resmen modifiye aski dogdu bende  dun 2 cift 6x9 gold master 900 watt 1 cift pioneer 400 wattcoaxial haporlor ve goldmaster cd 4080 oto teyp almakla oldu birkacgun sonra 2 cift mid takimi ve 2 tane 1600luk woofer 1 bass amfi ve 1 normal amfiyle devam edecegim ondan sonrasi corap sokugu gibi gelir zatem :kucakla: onemli olan biryerden baslamak  aracima  12 tane haporlorleri takicak yer yok ve haliyle aracima sifirdan fiber glass pandizot yapacağım bunu yaparkende video cekmeyi dusunuyorum buradaki arkadaslara yarari olacagini dusunuyorum araniza katilmaktan mutluluk duyuyorum saygilar ve sevgilerimle

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
Ynt: Adana'dan butun saygi deger abilerime kardeşlerime selamlar...
Yanıtla #1 : 13 Ocak 2014, 09:13
Turan aileye hoşgeldin. Pandizot konusunda Alican kardeşimiz sana yardımcı olacaktır.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Merhabalar... forumunuza katilma sebebim bir arkadas tavsiyesi ile oldu hicte pisman degilim aksine cok memnunum ismim Turan Yasim 20   1.4 2000 model tipo kullanıyorum aracim herhaliyle full orjinal kazasiz boyasiz :) bu siralar resmen modifiye aski dogdu bende  dun 2 cift 6x9 gold master 900 watt 1 cift pioneer 400 wattcoaxial haporlor ve goldmaster cd 4080 oto teyp almakla oldu birkacgun sonra 2 cift mid takimi ve 2 tane 1600luk woofer 1 bass amfi ve 1 normal amfiyle devam edecegim ondan sonrasi corap sokugu gibi gelir zatem :kucakla: onemli olan biryerden baslamak  aracima  12 tane haporlorleri takicak yer yok ve haliyle aracima sifirdan fiber glass pandizot yapacağım bunu yaparkende video cekmeyi dusunuyorum buradaki arkadaslara yarari olacagini dusunuyorum araniza katilmaktan mutluluk duyuyorum saygilar ve sevgilerimle

Çevrimdışı alis_09

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +134/-2
  • Ad Soyad: Alican Gürcan
  • Marka: Admire 1.3 MPI
  • Model: Accent
  • Model Yılı: 2005
Yanıtla #2 : 13 Ocak 2014, 09:17
Aramıza hoşgeldin turan, pandizot konusunda sormak istediklerin oursa ben burdayım çok zevki iştir pandizot yapmak
>>>>> Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur! <<<<<

Çevrimdışı Uğur Geçkin

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +57/-33
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: uğur geçkin
  • Marka: RENAULT
  • Model: MEGANE 4
  • Model Yılı: 2017
  • Yakıt Tipi: Motorin
Yanıtla #3 : 13 Ocak 2014, 09:20
aramıza hoş geldin keyifli forumlar dilerim
Bulutlar ağlamasaydı yeşillikler gülmezdi

Çevrimdışı Y.E.P.

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +373/-7
  • Bazıları hızı seçer, siz yaşamayı seçin...
  • Marka: Citroen C4 Grand Picasso
  • Model: 1.6 HDI Dynamic
  • Model Yılı: 2011
Yanıtla #4 : 13 Ocak 2014, 09:25
Hoşgeldin Turan...Sitemize renk katacağını düşünüyorum.. Keyifli forumlar...

Çevrimdışı D@rk34

• FO-Usta Üye
  • *
    • Puan +62/-2
  • Ad Soyad: Tansu
  • Marka: Hyundai
  • Model: Accent
  • Model Yılı: 2006
Yanıtla #5 : 13 Ocak 2014, 09:57
Aramıza hoşgeldiniz. Verimli vakit geçireceğinizden eminim hayırlı günler.

 Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi 

Çevrimdışı Ahmet

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +62/-0
  • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Ahmet Algök
  • Marka: Scenic
  • Model: Dinamiqe
  • Model Yılı: 2005
Yanıtla #6 : 13 Ocak 2014, 10:21
Turan aramıza hoş geldin eminin çok keyifli zaman geçireceksin çünkü buradaki üyelerin hepsi birbirinden değerli

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #7 : 13 Ocak 2014, 10:24
Eyvallah Gökhan, bu övgülere layık olmaya çalışıyoruz.

Turan aramıza hoş geldin eminin çok keyifli zaman geçireceksin çünkü buradaki üyelerin hepsi birbirinden değerli

Çevrimdışı TipoDelisi

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-1
  • Forum Otomobil
Yanıtla #8 : 13 Ocak 2014, 16:11
Hepiniz o Övgülere layık insanlarsınız.. diğer forumlarda görmediğimi burada gördüm. yeniden teşekkür ediyorum ayrıca Alicanım pandizot yapımının ne kadar eğlenceli olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum... 100 yerine 200 liram gitsin Aracımın dikizinden o pandizota baktığımda bunu ben yaptım ben başardım hissi oldukdan sonra 300e gene layıkdır o. Ayrıca kapı pandizotları ile birlikte yapmayı planlıyorum ve Arka gölgelendirmeli led döşeyeceğim  bu konuda benım tek sıkıntım  3 çift 6x9 coaxial hoparlör Ring'lerini hazırlayıp MDF'ye nasıl dizeceğimi düşünüp düşünüp duruyorum ( dizayn )6 tane var az değil. Dizayn kötü olursa kuru kalabalık gibi durmasından korkuyorum..  birçok örnek gördüm googlede ama kafama hiçbirtanesi yatmadı.. şuan araç bende değil şehir dışında olduğum için elimde orjınal pandizot olmadığı için kafamda birçok soru var bu dizayn konusunda.... Yarın aracıma kavuşacağım :)) Yeniden aranızda Olmaktan mutluluk duyuyorum artık hislerimi düşüncelerimi fikirlerimi ve duygularımı ifade edebileceğim bir yerde olduğumun kanaatine varmış bulunmaktayım. :)

Çevrimdışı TipoDelisi

• Yeni Üye
  • *
    • Puan +0/-1
  • Forum Otomobil
Yanıtla #9 : 13 Ocak 2014, 16:16
Aramıza hoşgeldin Turan keyifli forumlar dilerim araç tanıtım bölümüne aracını tanıtmanı bekliyor olacağım detaylı soruları orada soracağım  ;)

Spam yaptığım için özür diliyorum.

En kısa zamanda aracımı tanıtacağım :))  Şuanda elimde yeterli fotoğraf bulunmadığı için konu'yu açamıyorum.. Fotoğrafları çekince Görüşmek dileğiyle. 

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
Yanıtla #10 : 13 Ocak 2014, 16:16
Çok teşekkürler. Bu övgülere mazhar olmak bizleri ayrıca onore etti Turan kardeşim. Bu platformda bidiğimiz kadarını paylaşırız, bilmediğimizi araştırır bir yolunu buluruz Allah'ın iziniyle. Yeter ki, iyi niyet ve hoşgörü her daim galip olsun. Karşılıklı iyi düşünceler olduğu müddetçe, arkadaşlığın ve dostluğun sunumunda ben hiçbir sınır göremiyorum. Aileye tekrar hoş geldin Turan!

Hepiniz o Övgülere layık insanlarsınız.. diğer forumlarda görmediğimi burada gördüm. yeniden teşekkür ediyorum ayrıca Alicanım pandizot yapımının ne kadar eğlenceli olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum... 100 yerine 200 liram gitsin Aracımın dikizinden o pandizota baktığımda bunu ben yaptım ben başardım hissi oldukdan sonra 300e gene layıkdır o. Ayrıca kapı pandizotları ile birlikte yapmayı planlıyorum ve Arka gölgelendirmeli led döşeyeceğim  bu konuda benım tek sıkıntım  3 çift 6x9 coaxial hoparlör Ring'lerini hazırlayıp MDF'ye nasıl dizeceğimi düşünüp düşünüp duruyorum ( dizayn )6 tane var az değil. Dizayn kötü olursa kuru kalabalık gibi durmasından korkuyorum..  birçok örnek gördüm googlede ama kafama hiçbirtanesi yatmadı.. şuan araç bende değil şehir dışında olduğum için elimde orjınal pandizot olmadığı için kafamda birçok soru var bu dizayn konusunda.... Yarın aracıma kavuşacağım :)) Yeniden aranızda Olmaktan mutluluk duyuyorum artık hislerimi düşüncelerimi fikirlerimi ve duygularımı ifade edebileceğim bir yerde olduğumun kanaatine varmış bulunmaktayım. :)

• Yazdır
Sayfa: 1   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Forumotomobil »
  • Tanışma Bölümü »
  • Adana'dan butun saygi deger abilerime kardeşlerime selamlar...

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.164 saniyede 39 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?