0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese tek tek teşekkür ederim. Hoş buldum. Çok daha güzel paylaşım ve buluşmalar da görüşmek dileğiyle.İNŞALLAH ilk buluşmamızda getirdikleri mi ikram ederim acemice kardeş (:Ömer kardeşim itiraf ediyorum malesef baban seni takip etmemi istedi artık daha dikkatli olmalısın ))
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHerkese tek tek teşekkür ederim. Hoş buldum. Çok daha güzel paylaşım ve buluşmalar da görüşmek dileğiyle.İNŞALLAH ilk buluşmamızda getirdikleri mi ikram ederim acemice kardeş (:Ömer kardeşim itiraf ediyorum malesef baban seni takip etmemi istedi artık daha dikkatli olmalısın ))Ne? Noluyor burada? Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapHerkese tek tek teşekkür ederim. Hoş buldum. Çok daha güzel paylaşım ve buluşmalar da görüşmek dileğiyle.İNŞALLAH ilk buluşmamızda getirdikleri mi ikram ederim acemice kardeş (:Ömer kardeşim itiraf ediyorum malesef baban seni takip etmemi istedi artık daha dikkatli olmalısın ))Ne? Noluyor burada? Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.Radar'a girmişim abi [emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Siz tanışıyormusunuz?Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Ömer artık emliyette peşinde işin daha da zor
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÖmer artık emliyette peşinde işin daha da zor O son batak'ı oynamayıp uslu çocuk olacaktım [emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÖmer artık emliyette peşinde işin daha da zor O son batak'ı oynamayıp uslu çocuk olacaktım [emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Pis batakci senii ))[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapÖmer artık emliyette peşinde işin daha da zor O son batak'ı oynamayıp uslu çocuk olacaktım [emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Pis batakci senii ))[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]Hep arkadaş ortamı hep [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] yoksa ben çok iyi bir çocuğum özümde [emoji23][emoji23][emoji23] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.