Aslen Bilgisayarcıyım... Donanım ilgi ve beceri alanım... Mecburiyetten bilgisayar programcılığı okuyorum (donanım bölümü olmadığı için), bir dönem web paketleri sattım, bir dönem web güvenliği işine girdim, turkcell firmasında saha satışında görev aldım, ardından uzun yıllar dayımın dükkanında elektronik sektöründe satış ve uydu çanak kurulumu yaptım, kendi başıma kazıya kazıya öğrendiklerimle elektronik sektörüne ufaktan adım attım, bir dönem heves edip cankurtaran belgesi aldım... Lisanslı cankurtaranım ama 2 iş teklifini de reddettim

... bilgisayarcıda teknik servis elemanı olarak çalıştım, turkcell superonlineda saha satışında yani pazarlama bölümünde görev aldım daha sonra terfi alarak ofise, kurulum yapan teknik ekibin başına geçtim... Ardından oradan çımak zorunda kaldım... Şimdi ise yeni bir alanda çalışmaya başladım.. Bakalım ne olacak allah sonumuzu hayır etsin... TeleSales sistemi ile Call Center'da 'VodefoneNet Biri ADSL' , Digitürk ve 'Doping ADSL+Digitürk' pazarlıyorum...