o yüzden icraya bakıyorum zaten. toplamam gerekecekse icradan uygun bir araç alıp toplamaya para ayırabilirim.
Uzun ve zorlu bir süreç sizi bekliyor ozaman. İcradan ve istediğiniz gibi bir otomobil denk getirmek çok zor. Aracınızın klimalısını alsanız ? Üstüne ne kadar eklemeniz gerekir ?
palioda klima 2004 den sonra var. o da km si uçmamış olanlar 15-16 dan başlıyor
15-16 verdikten sonra palio ile devam etmeyin derim ozaman. Palio hakkında pek bilgim olmadığından size sordum. Peki genelde alırken klimalı alıp sonra az yaksın diye klimayı açmayanlardan mı olacaksınız ? Bunu ciddi ciddi soruyorum. İnsanın eli gitmiyor o klima butonuna. 
yok mecbur kullanacağım. burası haddinden fazla sıcak. 2 kere yanımda arkadaşım olduğu halde sıcaktan mayışıp tırın altına girme tehlikesi atlattım. sıcaklığın boyutunu şöyle açıklayayım; sabah altıda okula gidip öğlen 1 de geri geliyorum. Yanımda yede kıyafet götürüyorum terden dolayı. hergün okulda kıyafet değişiyoruz siz düşünün 
Geçmiş olsun, sürüşünüzü tehlikeye atıyorsa varsın biraz fazla yaksın. Öğlen gerçekten çok pis oluyor haklısınız. Benim tavsiyem 1.4 dizel c3 olur ABS, Klima mutlaka olsun ama baktığınız araçta. Aman abs olmasa ne olur diyenler oluyor bazen. İnanın 40 yılda bir devreye girmesi gerekir, o an anlıyor insan değerini.