0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de onu kastettim zaten. [emoji57]HTC One cihazımdan gönderildi
Bir abi daha katıldı aramıza hoş geldin Kenan abi
abdül sende bu doğum tarihiyle herkese abi demeye mahkumsun be kardeşim 97 de ben okulu bitirip pazarda incik boncuk satıyordum... hey gidi günler Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBir abi daha katıldı aramıza hoş geldin Kenan abi
pis bardakla önüne gelene doldurur içirirdik.. o yıllar iğrenme yoktu
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabdül sende bu doğum tarihiyle herkese abi demeye mahkumsun be kardeşim 97 de ben okulu bitirip pazarda incik boncuk satıyordum... hey gidi günler Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBir abi daha katıldı aramıza hoş geldin Kenan abi bende sıkıntı yok abi
Samet kardeşim hatır gönül sayan bir kardeşimiz Emrah abisi. Ben sevdim bu kardeşimi helal olsunLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapabdül sende bu doğum tarihiyle herkese abi demeye mahkumsun be kardeşim 97 de ben okulu bitirip pazarda incik boncuk satıyordum... hey gidi günler Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapBir abi daha katıldı aramıza hoş geldin Kenan abi bende sıkıntı yok abi
Maşallah. Allah bozmasın.