• Giriş Yap
  • Kayıt Ol

Menu

• Ana Sayfa
  • Yardım
Forum Otomobil
Forum Otomobil, Otomobil Forumları, Teknik Servisler
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • motordan gelen tuhaf ses

motordan gelen tuhaf ses

Emrahpmk · 19 · 7342
« önceki sonraki »
  • Yazdır
Sayfa: 1 2  Hepsi   Aşağı git

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Emrahpmk

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +40/-0
  • Forum Hyundai
  • Ad Soyad: emrah pamuk
  • Marka: kia
  • Model: sorento prestige
  • Model Yılı: 2009
  • Yakıt Tipi: Motorin
Ynt: motordan gelen tuhaf ses
Yanıtla #15 : 08 Temmuz 2015, 16:49
vaktim olsa bende bakmaktan yanayım. lakin zaman sıkıntımdan dolayı biraz daha güvenli olacağı düşüncesi ile servise gitmek istedim fakat görüyorum ki onlarda da sıkıntı var.
yetmedi biraz daha büyüsün kia sorento
oyuncaklar büyüdü 1.4 tsi passat
peugeot bipper tepeeee yeni oyuncağım...
206 roland garros yeşil kurbağa ilk göz ağrım

Çevrimdışı izmir42

• FO-Süper üye
  • *
    • Puan +313/-5
  • Ad Soyad: Hüseyin KUZUCU
  • Marka: Opel
  • Model: Astra J 1.3 SPORT
  • Model Yılı: 2013
Yanıtla #16 : 08 Temmuz 2015, 16:53
En iyisi Adem abi. Babam çıraklığından beri tanıyor. Uzun yıllar önce kendine dükkan açtı. Özel Hyundai servisi bırakıyorum çıkıyorum geliyorum. Şikayetleri dinliyor. Not alıyor. Sonra ilgileniyor. Herhangi aksilik çıkarsa yada hatayı bulursa babamı arıyor. Babam onay verirse tedaviye başlıyor. Bunuda faturaya yansıtıyor.. Şikayet çözümü tarzı. Bilgisayarada not alıyor. Rutin bakım zamanını ordan takip ediyolar.. Akşam işi bitince alıyorum. Babamla sonra ödeşiyolar :D

Otomobil Terimleri Sözlüğü
https://www.otomobilsozlugu.com

Çevrimdışı Emrahpmk

• FO-Kıdemli Üye
  • *
    • Puan +40/-0
  • Forum Hyundai
  • Ad Soyad: emrah pamuk
  • Marka: kia
  • Model: sorento prestige
  • Model Yılı: 2009
Yanıtla #17 : 08 Temmuz 2015, 19:03
Trabzon da  benim içinde öyle gidiyorum bırakıyorum. Arıyor bu bu var bu kadar ama burda o şansım yok evimde sanayilere ters yoksa bişi oldu doğru Özay usta ya ama ters kalıyor gidemiyorum gitmeyincr de böyle oluyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yetmedi biraz daha büyüsün kia sorento
oyuncaklar büyüdü 1.4 tsi passat
peugeot bipper tepeeee yeni oyuncağım...
206 roland garros yeşil kurbağa ilk göz ağrım

Çevrimdışı FO-Admin

• Admin
  • *
    • Puan +615/-17
  • ForumOtomobil
    • ForumOtomobil
  • Ad Soyad: Önder Y.
  • Marka: Mercedes
  • Model: Klasik
  • Model Yılı: 1987
  • Yakıt Tipi: Benzin+LPG
Yanıtla #18 : 09 Temmuz 2015, 09:34
Yazdıklarına ek olarak;
Sağlam güvenilir bir esnaf keşfettiğimde peşini bırakmam. İllaki oda hata yapar, insandır sonuçta fakat, tamir işlerinde daldan dala konar gibi olur olmaz yerlere kesinlikle araba götürmem. Anlamıyor olsa bile bildiğim ustaya giderim, ondan tavsiye alır başka yere giderim. Bu böyledir. Yoksa rastgele bir sürü tecrübesiz ve tabir yerindeyse ayak üstü soyguncu var. Dikkatli olmak lazım. İşte durum ortada...

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
vaktim olsa bende bakmaktan yanayım. lakin zaman sıkıntımdan dolayı biraz daha güvenli olacağı düşüncesi ile servise gitmek istedim fakat görüyorum ki onlarda da sıkıntı var.
Abi bu işler böyle, ya tanıdığın bildiğin bi ustan olacak ona gideceksin yada yanindan ayrilmayacaksın.
Çünkü kimsenin Allah'tan korkusu kalmamış herşeyi yaparlar.

• Yazdır
Sayfa: 1 2  Hepsi   Yukarı git
  • Forum Otomobil, Otomobil Forumu »
  • Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı »
  • Teknik&Mekanik Problemler ve Çözümler »
  • motordan gelen tuhaf ses

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 

Bu sayfalarda yayınlanan yorumlar okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan ve mesaj içeriklerinden
FORUM OTOMOBİL veya www.forumotomobil.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sunucu Kurulum ve Yönetimi | Dolpway Güvenlik Duvarı | Güvenlik Duvarı| Hot Spot 5651 Loglama| Sunucu Paneli Hotspot 5651 Loglama Nedir ? | Sonoff Türkiye | otomobil| otomobil forumu| Otomobil Kampanyaları| Yeni Model Otomobiller| Otomobil Sözlüğü| Otomobil Teknik Terimleri| Ayakkabıcınız| Ayakkabı| Erkek Ayakkabısı| Kadın Ayakkabısı | Opel arıza işaretleri | Opel Astra arıza lambaları ve anlamları | Fiat Doblo arıza lambaları anlamları | Renault arıza ışıkları anlamları | Ford arıza lambaları anlamları | Jetta arıza lambaları | Renault Arıza Kodları ve Anlamları | Opel arıza kodları listesi | Honda arıza ışıkları anlamları | Volkswagen arıza lambaları ve anlamları | Peugeot arıza kodları | Hakiki Deri Ayakkabı | Kadın Ayakkabı Modelleri | Miotrend | Spor Ayakkabı Modelleri | Miotrend Azerbaijan | Miotrend Germany | Miotrend Sweden | Miotrend Spain | Miotrend Luxembourg | Miotrend Belgium | Miotrend Netherlands | Miotrend France | Miotrend Austria | Miotrend Poland | Miotrend Romania | Miotrend Czech Republic
  • SMF © 2025, Simple Machines

Bu sayfa 0.157 saniyede 38 sorgu ile oluşturulmuştur

Şifreni mi unuttun ?