0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYaw dur bu nne acele benm oglan gibi buda yahu direksion kutu benmde degsti simdi canavar gibi oldu sorun yok masallah. Ikinci el aldnmi illa sorun cikcak. Sornsuz araba diosan sifir ancak. Bunu yavas yavas yaptirirsn en azindan nesi var bilirsin. Alisirsn sonra. Harbi kaniniz deli ya bosuna delikanli demiolar size benim oglan 1 sen 2 )Öyle muhterem öyle
Yaw dur bu nne acele benm oglan gibi buda yahu direksion kutu benmde degsti simdi canavar gibi oldu sorun yok masallah. Ikinci el aldnmi illa sorun cikcak. Sornsuz araba diosan sifir ancak. Bunu yavas yavas yaptirirsn en azindan nesi var bilirsin. Alisirsn sonra. Harbi kaniniz deli ya bosuna delikanli demiolar size benim oglan 1 sen 2 )
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYaw dur bu nne acele benm oglan gibi buda yahu direksion kutu benmde degsti simdi canavar gibi oldu sorun yok masallah. Ikinci el aldnmi illa sorun cikcak. Sornsuz araba diosan sifir ancak. Bunu yavas yavas yaptirirsn en azindan nesi var bilirsin. Alisirsn sonra. Harbi kaniniz deli ya bosuna delikanli demiolar size benim oglan 1 sen 2 )Napak abla fuysti akıyoo
ben okunduğu gibi yazdım ondan anlamadınız herhalım Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap
Murat kardeşim sakin ol.. Kul yapısı araba, illaki arıza çıkarır.. Allah beterinden korusun..sonuçta bindiğimiz arabalar mercedes BMW değil.. sen dua et yolda seyir halindeyken kitlememiş direksiyonu..Allah korusun ...
Ayni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :D
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :DBende kullanıyodum ne varki
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :DBende kullanıyodum ne varki Gençadam geçmiş olsun.Beş bin veririm satmak istersen!
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapAyni benm direksion gibi olmus desene. Uc kisi zor cevirir ama ben ceviriyodum[emoji48] [emoji48] giderken iyi dedigin gibi hele park etmek iskence olmstu neyseki simdi duzeldi masallah diyim :DBende kullanıyodum ne varki Gençadam geçmiş olsun.Beş bin veririm satmak istersen!Jantlaramı sağolasın abim