Uygulamalar ve Bilgi Paylaşımı > Tuning Ürünleri
Deri koltuk kılıfı arıyorum, yardımlarınza ihtiyacım var.
(1/7) > >>
Scoobz:
Arkadaşlar aracımın koltuklarında yırtık yanık vs.. yok.Fakat döşemelerin fabrika cıkış rengi pek hoşuma gitmiyor araç sedan beyaz renkte. Tüm koltukları beyaz deri kaplatsam 2-3bin tl tutacak. Oldukca masraflı birde olurda bir gün sıkışırsam satmak zorunda kalırsam alacak arkadaş belki orjinal isteyecek, çıkarılabilir kılıf daha uygun geliyor. Koltuklar için deri kılıf arıyorum fakat aradığım renk ''BEYAZ'' olunca bulamıyorum. İnternette gri bej siyah kırmızı turuncu oldukca mevcut 100-250tl arası.. 
 
Beyaz deri oto kılıfı temin edebileceğim bir yer var mıdır? Teşekkürler.
izmir42:
Izmirde olsaydınız yardımcı olabilirdim. Karşı komşum oto dosemecisi gorustururdum sizi

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scoobz:
hoşbulduk, kendisine sorabilirseniz çok mutlu olurum. Yada sitesi vs.. var mı? facebook sayfası yada?
İnternette 5-6gündür bakıyorum turuncu-gri-açık gri- bej- siyah-kırmızı var bir türlü beyaz bulamadım. Ortalama fiyatları 100-250tl internette. Ürünü beğendiğim taktirde kargo ilede alabilirim.  Beyaz olsun yeter ki  :yandan:
FO-Admin:
Bana sorarsan beyaz deri kılıf hem temiz tutmak açısından sıkıntılı, hemde bir şekilde hasar gördüğünde kendini belli etmesi bakımından da dezavantaj diye düşünüyorum. Beyaz yerine spor bir kılıf diktirebilirsin. Örnek olarak spor araçların döşemelerini incelemeni öneririm. Mesela ana renk siyah, şeritler kırmızı, veya bej üzerine gri veya kurşuni şeritli kenar veya köşeler. Fikir vermesi bakımından iki tane paylaşayım.








Scoobz:
Tavsiye içi teşekkürler  :utanmak:
Bmw lerde fabrika cıkışlı deri olabiliyor, ona yakın bir şey olsun istiyorum. Orjinal deri döşeme yaptırmak cok pahalı onun yerine kılıf uygun düşündüm. Çift renk ya da spor renk aracıma gitmez diye düşünüyorum araç beyaz. Dışardan göründüğündede iç döşeme ve koltuklarıda beyaz görünsün istiyorum. Aramaya devam beyaz deri kılıf   :aglak:

Şu renkte kılıf bulsam direk alacağım.. Alttakiler orjinal ve fiyatları 1800-2600tl arası.. Recore koltukta 1000tl civarında..  Döşemelerede dokunmak gerekiyor gerçi kılıf bulursam o kolay gibi ya hayırlısı.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Navigasyon
Mesajlar
Sonraki Sayfa
Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 

Tam sürüme git