DACIA Nisan Ayı Sıfır Araç Kampanyaları

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Admin

  • Admin
  • *
    • İleti: 342
    • Puan +15/-1
    • Cinsiyet:Bay
    • Forum Otomobil
  • Ad Soyad: Bülent
  • Marka: Ford
  • Model: C-Max
  • Model Yılı: 2012
  • Yakıt Tipi: Motorin
DACIA Nisan Ayı Sıfır Araç Kampanyaları



Dacia, Nisan ayında sunduğu kampanya teklifleriyle, sıfır Dacia sahibi olmak isteyenler için stoklarla sınırlı avantajlı fiyatlar ve cazip finansman seçeneklerini müşterileri ile buluşturuyor. Dacia’nın hem tasarımları hem de teknolojileriyle öne çıkan otomobil ve SUV modelleri, Nisan ayı kampanya fırsatlarıyla Dacia yetkili satıcılarında.

Dacia Duster Extreme 1.365.000 TL’den başlayan fiyat ve ÖTV muaf avantajıyla

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2024 model yılı Dacia Duster Extreme TCe 150 bg EDC otomobilin, perakende satın alımında geçerli, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Dacia Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-8,0 (lt/100km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı 30.04.2024 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir.

Dacia Sandero Stepway Extreme 1.104.500 TL’den başlayan fiyat ve ÖTV muaf avantajıyla

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2024 model yılı Dacia Sandero Stepway Extreme Tce 90 bg CVT otomobilin, perakende satın alımında geçerli, tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir. Dacia Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 120-147 (g/km); yakıt tüketimi 5,8–7,8 (lt/100km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı 30.04.2024 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir.

Dacia modellerinde 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %2,99 faiz kampanyası

Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, Spring hariç tüm Dacia modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 200.000 TL kredi, 12 ay vade ve %2,99 faiz oranı ile aylık ödeme 21.171 TL’dir. Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

DACIA Nisan Ayı Sıfır Araç Kampanyaları


 Dacia Jogger Jogger’ın karma CO2 salımı 129-137 (g/km); ortalama yakıt tüketimi 5,7-7,8 (lt/100 km) aralığındadır.
Dacia Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-8,0 (lt/100km) aralığındadır.
Dacia Sandero Stepway’in karma CO2 salımı 120-147(g/km); yakıt tüketimi 5,8-7,8 (lt/100km) aralığındadır.
Dacia Sandero’nun karma CO2 salımı 131-142 (g/km); yakıt tüketimi 5,8 – 6,3 (l/100km) aralığındadır.
Dacia Spring’in karma CO2 salımı 0 g/km, birleşik enerji tüketimi 125,4-145,2 Wh/km aralığındadır.
Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.04.2024 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar.


Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %4,00 Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %60,07
Dacia Online satışa özel ilk bakım hediye, ayrıca dosya masrafsız kredi kampanyası
satinal.dacia.com.tr’den yeni satın alınacak araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, Dacia Finans’tan kullanılan tüketici kredilerinde kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, aracın ilk periyodik bakımını kapsayan Maxxi Bakım ürünü hediye olarak sunulmaktadır. Kampanyadan, satinal.dacia.com.tr üzerinden araç alan ve Dacia Finans’tan kredi kullananlar yararlanabilir. Ruhsat sahibi, satinal.dacia.com.tr üzerinden işlemleri yapanın kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez. Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.04.2024 tarihine kadar satinal.dacia.com.tr’de geçerlidir.


Avukatlara özel dosya masrafsız kredi ve 10.000 TL indirim fırsatı

Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde, yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 10.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan sadece baroya bağlı avukatlar, hakim, savcılar ve Adalet Bakanlığı’na bağlı çalışanlar yararlanabilir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.


Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.04.2024 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir.


Polis teşkilatına özel dosya masrafsız kredi ve 10.000 TL indirim fırsatı

Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde, yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 10.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan sadece mesleğini gösteren bir yasal belgeyi (polis kimliği) ibraz edebilen tüm emniyet teşkilatı mensupları yararlanabilir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.


Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.04.2024 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir.


Veteriner hekimlere özel dosya masrafsız kredi ve 10.000 TL indirim fırsatı

Dacia Finans’tan kullanılan kredilerde, yeni satın alınacak tüm binek araç modellerinde geçerli olan ilgili kampanya kapsamında, kredi tahsis ücreti (dosya masrafı) alınmamakta olup, araç fiyatına 10.000 TL indirim uygulanmaktadır. Kampanyadan sadece mesleğini gösteren bir yasal belgeyi ibraz edebilen veteriner hekimler yararlanabilir. Ruhsat sahibi, ilgili mesleği icra edenin kendisi olmalıdır. İlgili hak, aynı soyadına sahip olunsa dahi bir başkasına devredilemez.


Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.04.2024 tarihine kadar katılımcı Dacia yetkili satıcılarında geçerlidir.


Dacia Nisan ayı kampanya koşulları
Dacia Finans, Orfin Finansman A.Ş. ile Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş.’nin anlaşmalı olduğu diğer finans kuruluşlar ile birlikte yürüttüğü finansal çözümlerin bütününe verilen isimdir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu düzenlemesi kapsamında; tüketicilerin binek araç edinimi amacıyla kullandırılacakları taşıt kredilerinde kredi tutarının taşıtın değerine oranı, nihai fatura değeri 400.000 TL ve altında olan taşıtlar için %70’i aşamaz. Bu oran, nihai fatura değeri 400.000 TL üzerinde olan binek araçlarda %50, nihai fatura değeri 800.000 TL üzerinde olan binek araçlarda %30, nihai fatura değeri 1.200.000 TL üzerinde olup 2.000.000 TL altında olan binek araçlarda %20’yi aşamaz. Bireysel (hususi) amaçlı kullanılan araç kredilerinde, nihai fatura değeri 400.000 TL ve altında olan araçlarda maksimum 48 ay, nihai fatura değeri 400.000 TL üzerinde olan araçlarda maksimum 36 ay, nihai fatura değeri 800.000 TL üzerinde olan araçlarda maksimum 24 ay, nihai fatura değeri 1.200.000 TL üzerinde olup 2.000.000 TL altında olan araçlarda ise maksimum 12 ay vadeli kredi girişi yapılabilmektedir. 2.000.000 TL üzeri araç fatura tutarı/kasko değeri olan araçlar taşıt finansmanı kapsamı dışındadır.


Dacia satış sonrası kampanyaları
Dacia’ların tüm bakım, mekanik onarım ve aksesuarlarda %20 indirim kampanyası
%20 indirim, 4 Mart-20 Nisan 2024 tarihleri arasında bakım ve mekanik onarımlarda, aksesuarlarda, Dacia fix paketlerinde ve Castrol motor yağlarında geçerlidir. 4 adet lastik alımında; Bridgestone ve Lassa marka yaz ve dört mevsim lastiklerinde 15” ve 16” ölçüde 480 TL, 17” ve üstü ölçüde 600 TL, Continental marka yaz, kış ve dört mevsim lastiklerinde tüm ölçülerde 600 TL tutarında servis indirimi uygulanacaktır. Bireysel Maximum Kartlar ile yapılacak işlemlerde 3 ile 8 taksit imkânı bulunmaktadır. Ticari kredi kartları, Maximum aidatsız kartlar, Bankamatik kartları, MaxiPara kartları ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir. Katılımcı Dacia Yetkili Servislerinde “kapında vale” hizmeti sunulmaktadır. Tüm kampanya avantajları, katılımcı Dacia Yetkili Servislerinde geçerlidir. MAİS A.Ş. ve İş Bankası, kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.


3 yaş üzeri Dacia’larda bakım, mekanik onarım ve aksesuar alımlarında indirim kampanyası
%20’den başlayan indirimli fiyatlar ve %30 işçilik indirimi, Dacia Port uygulamasını yükleyerek aracını ekleyen müşteriler 3 yaş ve üzerindeki araçlarının tüm bakım ve mekanik onarımlarında 31.12.2024 tarihine kadar geçerlidir. Tüm kampanya avantajları, katılımcı Dacia Yetkili Servislerinde geçerlidir. Uygulamaya katılan Dacia Yetkili Servislerinde “Kapında Vale” hizmeti sunulmaktadır. MAİS A.Ş., kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Multimedya ürünlerinde %20 indirim kampanyası
%20 avantajlı fiyatlar, Dacia Port uygulamasını yükleyerek aracını ekleyen müşterilere özel multimedya ürünlerinde 31.12.2024 tarihine kadar geçerlidir. Tüm kampanya avantajları, katılımcı Dacia yetkili servislerinde geçerlidir. Uygulamaya katılan Dacia yetkili servislerinde “Kapında Vale” hizmeti sunulmaktadır. Mais A.Ş. kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Kayıt Ol yada Giriş Yap
Forum Sistem Yönetimi



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33