0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birlikte nice, nice yıllaraa...
Arkadaşlar herkese hayırlı bir yıl olmasını temenni ederim.Adnan abimizle az evvel görüştük, herkese hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyor ve hepinize çok selamı var.
Yeni yılın ilk mesajı olsun bari Huzurlu sağlıklı ve mutlu bir yıl sizlerin olsun. Tansu Ankara'ya gelirken haber ver
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni yılın ilk mesajı olsun bari Huzurlu sağlıklı ve mutlu bir yıl sizlerin olsun. Tansu Ankara'ya gelirken haber ver Abi ben suyumu içtim sana da tavsiye ederim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Tam liste açıklandı mıki?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni yılın ilk mesajı olsun bari Huzurlu sağlıklı ve mutlu bir yıl sizlerin olsun. Tansu Ankara'ya gelirken haber ver Abi ben suyumu içtim sana da tavsiye ederim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTam liste açıklandı mıki?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni yılın ilk mesajı olsun bari Huzurlu sağlıklı ve mutlu bir yıl sizlerin olsun. Tansu Ankara'ya gelirken haber ver Abi ben suyumu içtim sana da tavsiye ederim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi Büyükte çıkmadı 500 de çıkmadı ondan küçüğüyle de zaten audi alınmaz Abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Seninkini bana yollarsın canım onada çözüm buluruz Audi'ye sen binersin Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapTam liste açıklandı mıki?Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapYeni yılın ilk mesajı olsun bari Huzurlu sağlıklı ve mutlu bir yıl sizlerin olsun. Tansu Ankara'ya gelirken haber ver Abi ben suyumu içtim sana da tavsiye ederim Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi Büyükte çıkmadı 500 de çıkmadı ondan küçüğüyle de zaten audi alınmaz Abi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap aracılığı ile gönderildi
Kalplerimiz ve ruhunda sevinç barış var. Sana bir iyi bir yeni yıl diliyorum.