Merhaba arkadaşlar,
İki aşamalı olarak aracımda ki ses sistemimi tamamlamış bulunuyorum fakat bir tavsiyeye ihtiyacım var çok kararsız oldugum
Aracım daki ses sisteminden bahsedeyim ilk önce;
Arka da Vibe Slick 6 Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş YapÖnler de Vibe Slick 4 Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş YapTweeter Cadence Zrs 30-T (ön tarafta) ; Tweeterın herhangi bir linkini bulamadım.Çıkanlar benim ürün değil. Kutu üzerinde yazanı yazıyorum; 4 OHM, Input: Nom.75w-Max150w, Frequency resp.:3.000-22.000hz, sensitivity:92db (Degerlere göre nasıl bi tweeter, elimde tutmalımıyım?)
Cadence CSA80.4 Stereo Amfi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş YapKicker ZX500.1 Class D Mono Amfi Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş YapCadence Cap2DR Kapasitör 2.5 Farad Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş YapSubwoofer Cadence fxs 250 (kendi kutusuyla 50lt) Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş Yap(Linkler temsilidir)
Tavsiye almak istediğim konudan bahsedeyim.Bu sistem iki aşamadan oluştugu için ön ve arka mid takımım coaxial ve şuan orta sesler düşük kalıyor diye düşünüyorum.Sadece arkadaki 16cm likleri kompanent olarak değiştirsem çok farkeder mi veya ön takımlarıda kompanent olarak değiştirmelimiyim. Veya macera arama fazla bi fark olmaz mı dersiniz
bir arkadaşa sordum Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş Yap ve Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir.
Üye Ol ya da
Giriş Yap mid takımlarını bana bunlar giriş seviyesi aynı tas aynı hamam dedi bu yüzden kafam karıştı ve bir kaç gündür araştırma yaparak bu başlıgı açma kararı verdim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Yorumlara göre bu hafta halledip resim atacagım. Birde şuanki ses sistemi hakkında görüşlerinizi de alırsam çok güzel olur.