0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
abi öğlen ki konuştuğumuzu hatırla.. Biraz önce dışardan geldim. Arabayı boş tarlaya koydum iniyorum bi baktım öğlen ki olayın benzeri araba içinde de vardı Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yap7 saattir ehliyet sahibiyim gözün aydın artık şu tanıtım işinide halledersin
7 saattir ehliyet sahibiyim
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Ömer ehliyetin hayırlı olsun..
konyadan günaydınlar arkadaşlarGT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkonyadan günaydınlar arkadaşlarGT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiKonya ? Derken ?
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkonyadan günaydınlar arkadaşlarGT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiKonya ? Derken ?Ahaa yakalarsan bırakma Uğur'u
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş Yapkonyadan günaydınlar arkadaşlarGT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiKonya ? Derken ?Ahaa yakalarsan bırakma Uğur'u Sözlü yakaladım valla gerisini bilmemYakalamasına yakalayacam amma nerdeeeeee ?
Arabada "aux" girişi varmış ben daha yeni fark ettim [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapArabada "aux" girişi varmış ben daha yeni fark ettim [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Bi tane kablo al aç telden dıb tıs Sahibinden daha akıllı Zenfone5 ile gönderdi.