0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Asus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDikişleri aldırmaya gidiyorum iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah şifa versin bak geçiyor işte yavaş yavaşAmin abim, rahatladım da psikolojik olarak hâlâ kendi mi sıkıyorum tek sorun bu iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Çok geçmiş olsun abi , ben ogün yarın sabah ameliyat var yazınca ameliyatı yapıcak olan sensin sandım Teşekkür ederim Tıp okumak nere biz nere [emoji1] iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDikişleri aldırmaya gidiyorum iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah şifa versin bak geçiyor işte yavaş yavaşAmin abim, rahatladım da psikolojik olarak hâlâ kendi mi sıkıyorum tek sorun bu iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Çok geçmiş olsun abi , ben ogün yarın sabah ameliyat var yazınca ameliyatı yapıcak olan sensin sandım
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapLinkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDikişleri aldırmaya gidiyorum iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah şifa versin bak geçiyor işte yavaş yavaşAmin abim, rahatladım da psikolojik olarak hâlâ kendi mi sıkıyorum tek sorun bu iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Linkleri Sadece Kayıtlı Kullanıcılar Görebilmektedir. Üye Ol ya da Giriş YapDikişleri aldırmaya gidiyorum iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.Allah şifa versin bak geçiyor işte yavaş yavaş
Dikişleri aldırmaya gidiyorum iPhone 5'ten Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Ben konu açabilmiş miyim dacia ile ilgili? Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cümleten günaydınAsus Zenfone5 ile Tapatalk kullanarak gönderildi.